Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Brandon Nakashima și Rinky Hijikata se întâlnesc astăzi, aproape de miezul nopții, în optimile de finală ale turneului de la Houston. Brandon Nakashima, mare speranță a tenisului american, a ajuns la vârsta de 22 de ani. Ocupă locul 92 în ierarhia ATP. Brandon e un jucător complet. Se deplasează bine, are o lovitură de forehand redutabilă. În 2024, a cucerit turneul Challenger de la Tenerife. A încercat să își reconstruiasă forma în competiții de plan secund. La Houston, în primul tur, s-a distrat cu Duje Ajdukovic, scor 6-1, 6-4. 

Rinky Hijikata este coleg de generație cu Nakashima, dar nu a avut rezultate la fel de bune în prima parte a carierei. În acest moment ocupă poziția 80 în ierarhia mondială. Pentru Rinky este prima participare pe tabloul principal al unui turneu pe zgură. Ca în cazul tuturor jucătorilor din Australia, suprafața roșie nu îi este foarte familiară. 

cota2.ro

• Nakashima și Hijikata s-au înfruntat o dată în carieră, în competiția destinată juniorilor, la Roland Garros 2018. Americanul s-a impus cu 6-3, 6-2

• 10 centimetri măsoară în plus Nakashima față de Hijikata, diferență importantă mai ales la serviciu

• Nakashima are un trofeu ATP în carieră, tot în SUA, la San Diego, în 2022

• Nakashima are un tur 3 la Roland Garros, cel mai important turneu pe zgură. Hijikata n-a ajuns niciodată pe tabloul principal.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Brandon Nakashima este @1.36.

-------------------------------------

Ben Shelton și Zizou Bergs sunt adversari la noapte, după ora 02:00, în optimile de finală de la ATP Houston. Ben Shelton e noul star al tenisului din Statele Unite ale Americii. Are un serviciu-rachetă, printre cele mai bune din circuit. Lovitura de forehand e de top 5 mondial. Aflat pe locul 16 în acest moment, Ben trebuie să își ia revanșa în fața fanilor americani. A dezamăgit la Miami, eliminarea în șaisprezecimile de finală în fața lui Musetti. 

Zizou Bergs este un belgian aflat în cel mai bun moment al carierei, pe locul 111 mondial. Nu are nicio armă care să sperie cu adevărat adversarii, nici vreun moment de notorietate în ultimii ani. Jocul poate fi caracterizat drept tern. În turneele de Grand Slam nu a depășit niciodată primul tur. La Roland Garros, pe zgură, n-a ajuns pe tabloul principal. 

• Shelton și Bergs nu s-au întâlnit niciodată în carieră

• Ben Shelton a avut un an 2023 fantastic, cu semifinală la US Open și sfert de finală la Australian Open

• 71% este procentajul punctelor câștigate de Ben Shelton pe zgură, în carieră

• 241.4 km/oră este cel mai rapid serviciu al lui Ben Shelton, înregistrat chiar anul acesta, la Indian Welss. Este cea mai rapidă servă a anului

• 9-17 e bilanțul lui Zizou Bergs în turneele ATP 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Ben Shelton este @1.47. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nakashima vs Hijikata
Pronostic:
1
Cota
1.36
Shelton vs Bergs
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro