Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Manchester United

BETFAIR SPORTSBOOK

CHELSEA - MANCHESTER UNITED

In aceasta seara, de la ora 22:15, pe ”Stamford Bridge”, Chelsea primeste vizita celor de la Manchester United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 31, din Premier League. 

Clasate in afara locurilor de cupe europene, Chelsea si Manchester United au ca obiectiv o clasare cat mai buna in intrecerea interna, insa principalul obiectiv al acestora cred ca ramane triumful in FA Cup, competitie in care au ajuns pana in semifinale, acolo unde vor da piept cu Manchester City, respectiv Coventry. ”Albastrii” au incheiat la egalitate in ultima runda cu Burnley, scor 2-2, ajungand astfel la cinci meciuri consecutive in care au marcat minim doua goluri, dar au si incasat minim doua. Un egal au obtinut si ”diavolii” pe ”Community Stadium”, in urma unui joc in care s-au prezentat lamentabil in compania lui Brentford.

cota2.ro

Meciul tur dintre cele doua echipe a consemnat cea mai buna prestatie a celor de la Manchester United, din aceasta editie de campionat. Triumfatori in acel joc, scor 2-1, ”diavolii” au surclasat-o pe Chelsea din punct de vedere ofensiv, inregistrand 28 de ocazii de gol, 9 suturi cadrate si un xG de peste 4.00! Golurile sunt asteptate si astazi, avand in vedere ca in ultimele 5 meciuri directe s-a marcat in ambele porti, deznodamant intalnit si in 9 din ultimele 10 meciuri din campionat ale celor de la Chelsea, respectiv 8 din ultimele 10 meciuri de campionat ale celor de la Manchester United.

Deficientele defensive ale oaspetilor au fost si in acest sezon un subiect extrem de ”fierbinte”, mai ales in aceasta saptamana, dupa prestatia groaznica de pe terenul celor de la Brentford, care a adus o multime de critici la adresa formatiei lui Ten Hag. Tactica tehnicianului olandez nu s-a dovedit a fi deloc una buna pentru ”diavoli”, iar absentele numeroase din compartimentul defensiv ii fac extrem de vulnerabili, mai ales ca in linia ofensiva a echipei gazda sunt jucatori care pot produce mult pericol, precum Palmer, Mudryk, Jackson sau Sterling.

Transferat de la Manchester City pentru aproximativ 50 de milioane de euro, Cole Palmer s-a facut remarcat in acest sezon, in tricoul celor de la Chelsea. Aflat intr-o forma excelenta, cu 4 goluri reusite in ultimele trei partide, mijlocasul ofensiv al londonezilor a cadrat in aceasta editie numai putin de 29 de suturi, inregistrand o medie de 1.47 suturi pe poarta per 90 de minute de joc, cea mai mare din tabara formatiei lui Pochettino. Integralist in majoritatea meciurilor, Palmer este un jucator foarte tehnic, cu un dribling foarte bun, iar azi imi e greu sa cred ca o sa incheie partida cu echipamentul imaculat, avand in vedere ca United are multe jucatori in compartimentul defensiv care merg pe premiza ”mingea trece, jucatorul ramane”. 

Pe Betfair Sportsbook avem un pariu interesant in rubrica de ”Cote Speciale - Stats”, care-l are in prim plan pe mijlocasul de 21 de ani. Cota arata excelent, tinand cont de statisticile si abilitatile jucatorului, dar si de cifrele defensive si punctele slabe ale echipei adverse. In partida tur de pe ”Old Trafford”, Cole Palmer a reusit sa cadreze sut si nu a scapat fara sa fie faultat, iar un deznodamant asemanator astept si in acest joc, in care ma astept la mult mai mult de la formatia gazda, mai ales ca Manchester United ocupa locul 2 intr-un clasament al suturilor permise adversarilor pe teren strain, cu o medie de 19.7 per meci

Pontul meu pentru meciul Chelsea - Manchester United este ”Cole Palmer - sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Sportsbook, in rubrica ”Cote Speciale - Stats”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chelsea vs Manchester United
Pronostic:
Cole Palmer - sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro