Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.20

PUBLICWIN

Unul din derby-urile de tradiție din handbalul masculin, Minaur-Steaua, își consumă astăzi un nou episod. La prima vedere însă, meciul pare să fie total dezechilibrat, având în vedere diferența majoră de rezultate dintre cele două rivale.

Minaur vine după o calificare în sferturile Cupei EHF, chiar dacă a pierdut în weekend partida din Austria, cu Bregenz, 28-30. Așadar, băimărenii se află în obiectiv, vor termina pe podium și acest sezon, deoarece locul 3 este deja acontat pe plan intern. 

cota2.ro

• 31.2 este media de goluri marcate de Minaur în acest sezon, în campionat

• 78 de goluri a marcat Minaur în ultimele două meciuri de acasă, 41 cu Vaslui în Cupa României și 37 cu Bregenz, în Cupa EHF

Steaua are un sezon ratat din toate punctele de vedere. Bucureștenii se află pe locul 10, cu doar 17 puncte, are emoții în privința salvării directe de la retrogradare, pentru că nici programul până la final nu este unul lejer. Steliștii vin și ei după două meciuri europene, 35-36 și 30-36 cu Valur, din Islanda, meciuri ce au scos la iveală, dacă mai era nevoie, problemele majore din defensivă. 

• 30.8 este media de goluri primite de Steaua în acest campionat

• 31.1 este media de goluri primite de Steaua în deplasare, în campionat

• 35-31 a câștigat Minaur meciul tur

Așadar, toate cifrele recente ale ambelor echipe ne fac să credem că vom avea un meci cu multe goluri. Mizăm pe over 58.5 la o cotă de 1.96

-----------------------------------------

Veszprem și Szeged, cele două mari rivale din Ungaria, se află din nou față în față astăzi, în returul optimilor Ligii Campionilor la handbal masculin. Acum o săptămână, la Szeged, Veszprem a câștigat cu 37-30 și are calificarea în buzunar.

Scenariul din sezonul trecut, când cele două echipe s-au întâlnit tot în optimile Ligii, pare să se repete. Și atunci Veszprem a câștigat clar meciul tur, disputat la Szeged, 36-23, și a încheiat socotelile calificării încă după primele 60 de minute. Din acel moment, Veszprem a cedat în fața lui Szeged doar in meciuri neimportante, dacă le putem numi așa: 28-30 în sezonul regular (2022-2023) și 25-31 în primul meci al finalei campionatului (tot în 2022-2023). Chiar și în condițiile acestea, diferența maximă de pe tabelă nu a fost mai mare de 7 goluri în favoarea lui Veszprem – înregistrată săptămâna trecută, așa cum ziceam. Szeged trebuie să își spele imaginea, are o revanșă de luat față de fani, în timp ce Momir Ilic își poate odihni astăzi, pe cât posibil, din jucătorii importanți – sezonul este lung, iar sfertul de finală cu Aalborg va fi extrem de solicitant.

Voi miza pe linia de handicap +8.5 Pick Szeged la o cotă de 1.54 disponibilă în PublicWin

-------------------------------------------

Visul lui Fuchse de a câștiga Bundesliga este încă în picioare. Echipa din capitala Germaniei merge astăzi la Goppingen, o echipă solidă din campionat, dar care a înregistrat doar două victorii și un egal în 2024.

Erlangen și Eisenach (locurile 15 și 16) sunt singurele formații pe care Goppingen a reușit să le învingă în acest an. Echipa antrenată de Markus Baur nu a impresionat recent, a fost învinsă inclusiv de Balingen, ultima clasată și formație care, 99%, va retrograda în liga secundă.

Pe formă, Fuchse pare favorită certă, însă singurul aspect îngrijorător este reprezentat de forma fizică, deoarece berlinezii au jucat acum două zile în European Handball League. Chiar și așa, Gidsel și compania sunt obișnuiți cu acest ritm de meciuri, au o formă sportivă mult superioară lui Goppingen, dar au și un lot mult mai valoros decât al lui Goppingen.

Mizez pe victoria lui Fuchse la o cotă de 1.39

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Minaur vs Steaua
Pronostic:
peste 58.5 goluri
Cota
1.96
Veszprem vs Szeged
Pronostic:
Szeged +8.5 handicap
Cota
1.54
Goppingen vs Fuchse Berlin
Pronostic:
2
Cota
1.39
Cota finala: 4.20
Profit: 16.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro