Ponturi Pariuri Rugby US Dax vs Brive

BETANO

Acesta este un meci din divizia secunda franceza la rugby, D2. Brive a retrogradat sezonul trecut din Top 14, pe cand Dax a promovat din ligile inferioare. US Dax este pe locul 6, ultimul care duce in play-off. Brive este pe locul 7 la numai un punct in urma lui Dax, desi are 12 victorii si 11 infrangeri, iar Dax are 13 victorii si 10 infrangeri.

Diferenta de numai un punct se datoreaza anumitor rezultate obtinute de ambele echipe. De exemplu la infrangerea la maxim 7 puncte se acorda un punct bonus, si la fel atunci cand echipa marcheaza cel putin 4 eseuri.

cota2.ro

Prin urmare acesta este un meci decisiv pentru soarta celor doua echipe, cu numai 6 etape inaintea incheierii sezonului regulat.

Dax este in forma, a castigat patru din ultimele cinci meciuri si vine dupa doua victorii consecutive.

In etapa trecuta gazda de astazi a odihnit cativa titulari, si chiar si asa a obtinut victoria in deplasare la Montauban (33-29).

In etapa trecuta Brive a obtinut un egal in deplasare la Mont de Marsan (22-22).

Pentru acest meci Brive a facut nu mai putin de 10 schimbari la echipa si nu va putea beneficia de aportul unor jucatori importanti, printre care Carbonneau, Olding, Brennan, Van Eerten, Abdaladze si Marais. Sase dintre cei 10 jucatori absenti sunt accidentati, iar alti jucatori nu joaca datorita cerintelor obligatorii de odihna.

Leo Carbonneau este talismannul echipei, un jucator plin de energie si campion mondial anul trecut cu echipa de U20 a Frantei.

Dax are o serie lunga de victorii acasa si numai doua infrangeri pe teren propriu in acest sezon, cu Vannes si Provence, cele mai bune echipe in deplasare, echipe care se afla pe locurile 1 si respectiv 3.

Brive nu este in cine stie ce forma, ba dimpotriva. In ultimele sapte meciuri are numai doua victorii, iar ultima victorie in deplasare dateaza de la inceputul lui ianuarie, la Biarritz.

De altfel, Brive are numai doua victorii in deplasare, la Rouen si Biarritz, echipe aflate la baza clasamentului.

Echipa Dax este motivate sa continue seria buna de meciuri ca sa ramana in top 6 pentru play-off.

Cota pentru victoria echipei gazda a scazut in ultimele ore de la 1.73 la 1.63. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
US Dax vs Brive
Pronostic:
1
Cota
1.63
Cota finala: 1.63
Profit: 3.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro