Ponturi Pariuri Tenis Marie Bouzkova vs Hailey Baptiste

BETANO

Continuăm recomandările din tenis cu un meci pe care nu îl pot trece cu vederea de la Bogota, acolo unde se întâlnesc Marie Bouzkova și Hailey Baptiste. Vedeți mai jos propunerea mea.

Marie Bouzkova este o jucătoare din Cehia de 25 ani, clasată pe locul 42 WTA . Ea este o sportivă extrem de tehnică și agresivă care își pierde greu serviciul, însă are o mare problemă cu privire la constanță De la începutul anului performanțele ei au fost ceva mai slabe, pierzând foarte multe meciuri in care a pornit cu prima șansă iar acum este în pericol să iasă din top 50. Bouzkova a declarat că se bucură de începutul sezonului de zgură, suprafata pe care a progresat mult în ultimii ani și poate face o figură frumoasă aici, fiind principala favorita. În primul tur a trecut de Marino, meci în care a pierdut doar 3 game-uri.

cota2.ro

Hailey Baptiste este o sportiva de 22 ani din SUA clasată pe locul 96 atp. Ea este de ceva timp in prim plan insa nu din pricina rezultatelor, ci mai mult din cauza staturii si a gabaritului sau, care ii stopează in mod cert ascensiunea. Hailey este inconstanta, poate face meciuri mari, insa poate pierde cu oricine. Are victorii cu Parks, Stearns , Pliskova, insa si foarte multe înfrangeri cu jucătoare slabe. Baptiste se bazează mult pe serviciu si încearcă sa scurteze punctele, întrucât suferă la deplasarea in teren. A trecut in primul tur de Zidansek, meci în care a trimis 5 asi și a comis 13 duble greșeli.

Bouzkova este fără discuții favorită, însă forma ei slabă ma duce cu gândul la un meci lung. Baptiste a progresat mult la serviciu si este destul de greu de "break-uit", atunci când ii întra primul serviciu fiind aproape imposibil de returnat. Avem așadar toate ingredientele unui meci lung, iar în opinia mea cota pentru victoria favoritei și over nu poate fi ratată.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marie Bouzkova vs Hailey Baptiste
Pronostic:
Victorie Bouzkova & peste 19.5 game-uri
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro