Ponturi Pariuri Fotbal Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen

Casa Pariurilor

EINTRACHT FRANKFURT - WERDER BREMEN

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Deutsche Bank Park”, Eintracht Frankfurt primeste vizita celor de la Werder Bremen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28, din Bundesliga.

Clasata in acest moment pe ultimul loc care ofera o participare in cupele europene, Eintracht Frankfurt nu traverseaza o perioada prea buna, avand in vedere ca in ultimele 10 meciuri jucate in toate competitiile au reusit sa inregistreze doar doua victorii. In ultima runda de campionat, ”elevii” lui Dino Toppmoller au remizat cu Union Berlin, scor 0-0, meci in care s-au ratat cateva ocazii importante de ambele parti, meciul incheindu-se cu un xG de aproximativ 3.25. Doar cu un singur esec pe teren propriu in acest sezon de Bundesliga, ”vulturii” pornesc cu prima sansa in partida de diseara, bookmakerii oferind o cota de 1.77 pentru un succes al acestora.

cota2.ro

De partea cealalta, Werder Bremen ocupa pozitia a 10 in ierarhia din Germania, fiind lipsita de grijile retrogradarii, dar si fara nici macar o sansa pentru un loc de cupe europene. Trupa lui Ole Werner a ajuns la 4 infrangeri consecutive in campionat dupa esecul din week-end, de pe propriul teren, contra celor de la Wolfsburg, scor 0-2, meci in care au fost dominati copios de acestia. Werder Bremen a castigat doar trei meciuri pe teren strain in aceasta editie de Bundesliga, toate cu acelasi scor, 1-0, una dintre ele chiar impotriva campioanei en-titre, Bayern Munchen.

Meciurile dintre Eintracht Frankfurt si Werder Bremen au fost mereu spectaculoase si ”bogate” in reusite. In ultimele 14 meciuri directe s-au marcat cel putin doua goluri, iar in 11 dintre acestea, am avut parte de goluri in ambele porti. ”Insularii” nu au amintiri prea placute din duelurile cu ”vulturii”, mai ales ca in ultimele 9 confruntari directe au reusit sa inregistreze o singura victorie. Mai mult decat atat, in ultimii 14 ani, Werder a reusit sa se impuna doar o singura data pe ”Deutsche Bank Park”, intr-un joc incheiat cu scorul de 2-1, gratie unei reusite semnate de Rashica in minutul 90+6, dupa un joc in care ”alb-verzii” au jucat in superioritate numerica numai putin de 68 de minute.

Eric Junior Dina Ebimbe, mijlocasul francez al celor de la Eintracht Frankfurt, este un jucator foarte interesant, cu cifre ofensive foarte bune in aceasta editie de campionat. Cu 9 goluri si 3 assist-uri in acest sezon, Ebimbe a inregistrat o medie de 2.34 ocazii de gol per 90 de minute de joc, ocupand astfel pozitia a doua intr-un astfel de clasament, dupa golgeterul Marmoush. In jocurile disputate de Eintracht pe ”Deutsche Bank Park”, francezul sta si mai bine, cu o medie de 3.13 ocazii de gol per 90 de minute de joc, bifand cel putin o ocazie in toate cele 10 partide ca titular.

Marvin Ducksch, atacantul celor de la Werder Bremen, a reusit sa bifeze numai putin de 9 goluri in acest sezon de Bundesliga, devenind astfel cel mai bun marcator al acestora. Crescut in academia Borussiei Dortmund, Ducksch este principalul pericol pentru poarta lui Kevin Trapp, avand in vedere ca detine cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, din lotul ”insularilor”: 2.19. ”Septarul” oaspetilor si-a creat cel putin o ocazie de gol in ultimele 13 meciuri disputate in campionat, iar in ultimele 6 partide disputate in deplasare, a reusit sa-si creeze numai putin de 15 ocazii de gol.

Anticipez un joc cu multe goluri, dar si cu foarte multe faze de poarta, avand in vedere performantele celor doua echipe in acest sezon, dar si statisticile din ultimele partide directe. Ultimele 8 meciuri de campionat ale celor de la Eintracht Frankfurt s-au incheiat cu cel putin 23 de suturi, deznodamant intalnit si in 12 din cele 13 jocuri disputate de Werder Bremen pe teren strain, din aceasta editie de Bundesliga. Mai mult decat atat, in 8 din ultimele 9 meciuri directe s-au inregistrat cel putin 21 de ocazii de gol, lucru pe care-l astept si astazi, tinand cont ca ambele formatii au o medie de aproximativ 12 ocazii de gol in jocurile disputate pe teren propriu, respectiv deplasare.

Pontul meu pentru meciul Eintracht Frankfurt - Werder Bremen este ”Peste 1.5 goluri + Peste 20.5 suturi in meci + Eric Junior Dina Ebimbe over 0.5 suturi + Marvin Ducksch over 0.5 suturi”, la o cota de 1.90, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”BetBuilder”.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + Peste 20.5 suturi in meci + Eric Junior Dina Ebimbe over 0.5 suturi + Marvin Ducksch over 0.5 suturi
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro