Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.94

BETFAIR EXCHANGE

Pentru astăzi am analizat pentru voi două meciuri extrem de interesante, din semifinalele de la Houston, respectiv Charleston. Vedeți mai jos propunerile mele ce sper să fie verzi.

Jessica Pegula si-a respectat statutul de principală favorită si a ajuns în penultimul act, deși a avut un traseu greu, cu meciuri împotriva Anisimovei, Linette sau Azarenka. Ea a ajuns la 6 victorii în ultimele 7 partide, iar schimbarea antrenorului pare de bun augur, fiind tot mai aproape de nivelul de anul trecut, când juca finală la Turneul Campioanelor. Kasatkina este la rândul său o jucătoare periculoasă, însă până nu își va îmbunătăți serviciul nu o vad cu șanse reale la marea performanță. În meciurile cu sportive de top, rusoaica este ușor de break-uit, fiind incapabilă să pună adversarele în dificultate pe propriul serviciu. Pegula a bătut-o ușor in cele 2 meciuri directe și o vad mare favorită si acum.

cota2.ro

Avem un meci interesant la Houston între un zgurist clasic, Etcheverry și un sportiv care a evoluat destul de puțin pe această suprafață, Ben Shelton. De la trecerea la seniori, Ben a jucat doar 14 meciuri pe zgură din care a pierdut 8, și nu s-a simțit deloc confortabil. El nu își poate pune in valoare principala armă, serviciul, iar în schimburile lungi nu știu câte sanse reale va avea în fata unui sportiv de anduranță precum Etchevery. În primele tururi, americanul a oferit numai puțin de 16 șanse de break in meciuri cu Bergs și Nakashima. Mi se pare foarte bună cota pe Etcheverry.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jessica Pegula vs Daria Kasatkina
Pronostic:
Victorie Pegula
Cota
1.55
Ben Shelton vs Thomas Etcheverry
Pronostic:
Victoria Etcheverry
Cota
1.90
Cota finala: 2.94
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro