Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Liverpool

UNIBET

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL

In aceasta seara, de la ora 17:30, Manchester United primeste vizita celor de la Liverpool, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 32, din Premier League.

Manchester United are sanse minime sa mai prinda Top 5 in acest sezon, mai ales dupa infrangerea incredibila cu Chelsea din ultima etapa. ”Diavolii” au condus cu 3-2 pana in minutul 90+9, insa cele doua reusite ale lui Cole Palmer din minutele 90+10, respectiv 90+11 au naruit sperantele acestora. Trupa lui Ten Hag s-a impus in jocul contra celor de Liverpool, din sferturile FA Cup, insa e dificil de crezut ca pot inregistra un nou succes si in campionat, mai ales ca Liverpool are nevoie astazi de victorie pentru a reveni pe prima pozitie. 

cota2.ro

Jucatorii lui Klopp au dominat clar jocul cu Sheffield United, pe care au reusit sa-l castige in cele din urma cu scorul de 3-1. Cu doar doua infrangeri in acest sezon de Premier League, Liverpool porneste cu prima sansa in acest derby, mai ales ca problemele in linia defensiva a gazdelor se tin lant. ”Cormoranii” detin a doua cea mai buna ofensiva din campionat, cu 70 de goluri reusite in 30 de meciuri si ocupa prima pozitie intr-un clasament al ocaziilor, cu numai putin de 20 per meci

Partida tur de pe ”Anfield” s-a incheiat asa cum a inceput, asta in ciuda faptului ca echipa gazda si-a creat numai putin de 34 de suturi, a avut un procentaj al posesiei de aproximativ 68% si a inregistrat un xG de peste 2.50! Onana a facut atunci un joc extraordinar, bifand numai putin de 8 interventii salvatoare in fata ”tripletei” Salah-Nunez-Diaz. In ultimele 6 meciuri directe, disputate pe ”Old Trafford”, s-au marcat cel putin trei goluri, deznodamant pe care-l astept si in aceasta seara, avand in vedere faptul ca in meciurile celor doua echipe s-au inregistrat medii de 2.90, respectiv 3.27 goluri per meci, in aceasta editie de Premier League.

Alexis Mac Allister este unul dintre cele mai bune transferuri reusite de Liverpool in ultimii ani, argentinianul fiind pur si simplu ”dirijorul” din teren al ”cormoranilor”. Mijlocasul venit de la Brighton a reusit un gol fantastic in jocul cu Sheffield, scenariu pe care l-am avut si in jocul din cupa cu Manchester United. Cu 6 goluri si 7 pase decisive in tricoul lui Liverpool, ”decarul” argentinian are astazi o noua oportunitate de a se face remarcat, mai ales ca Manchester United este echipa clasata pe locul secund intr-un clasament al numarului de ocazii permise adversarilor per meci, cu o medie de 17.5.

Alexis Mac Allister si-a creat 15 ocazii de gol si a cadrat 4 suturi in ultimele patru partide disputate in toate competitiile, in tricoul celor de la Liverpool, reusind sa puncteze de trei ori si sa ofere o pasa decisiva. Oaspetii vor ataca mult mai mult in acest meci, iar cota pentru un sut cadrat de argentinian este una excelenta, mai ales ca acesta cauta des poarta cu suturi de la distanta si executa exceptional loviturile libere, lucru observat si in ultima etapa de campionat. Cota e in usoara scadere, insa chiar si asa, valoarea este una foarte buna.

Pontul meu pentru meciul Manchester United - Liverpool este ”Alexis Mac Allister 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.20, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester United vs Liverpool
Pronostic:
Alexis Mac Allister 1+ suturi pe poarta
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro