Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Frances Tiafoe

BETFAIR EXCHANGE

Am pregătit pentru astăzi finala turneului de zgură de la Houston, acolo unde avem un meci tare intre americanii Ben Shelton și Frances Tiafoe. Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 21 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 16 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând primul titlu ATP la Tokyo, alte 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini, McDonald, Paul, Tiafoe ori Sinner. În 2023 a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor, iar la US Open a avut un traseu formidabil fiind eliminat in semifinale. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. În 2024 are semifinale la Auckland, tur 3 la AO, semifinale la Dallas și sferturi la Acapulco. Aici a trecut de Bergs, Nakashima și Etchevery.

cota2.ro

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 21 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open 2022 i-a bătut pe Nadal și Rublev. Forma lui este destul de slaba, cu multe eliminări premature in sezonul de hard. După US Open, acesta este primul turneu la care el reușește sa perforneze.

Tiafoe este campionul en-titre de la Houston si eu îl vad favorit să își păstreze titlul. El are mult mai multa experiență pe zgură decât adversarul său, Shelton avand sub 20 meciuri la profesioniști pe această suprafață. Dacă va reuși sa returneze la un nivel acceptabil serviciile lui Ben, îl vad pe Tiafoe superior in schimburile lungi din spatele terenului. "Big FOE" a jucat foarte bine pe toată durata turneului și a părut din nou la nivelul din urmă cu un an. Voi merge pe un combo la o cota excelentă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ben Shelton vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Tiafoe & peste 20.5 game-uri
Cota
2.47
Cota finala: 2.47
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro