Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul Galați vs Dinamo București

PUBLICWIN

Oțelul Galați și Dinamo se întâlnesc luni, de la 20:30, într-un meci care contează pentru etapa a 3-a din playout-ul SuperLigii. Înaintea confruntării directe, între cele două echipe există o diferență de 7 puncte, cu gălățenii pe locul 10 și cu dinamoviștii pe locul 15, direct retrogradabil.

La ultimul meci direct, în returul sezonului regular, ”câinii” au câștigat în mod clar: 3-1, într-un joc unde Kopic l-a ”distrus” pe Dorinel Munteanu la toate capitolele. Acum, la Galați, gazdele vor încerca atât să-și ia revanșa, cât și să continue lupta pentru câștigarea playout-ului, noul obiectiv al gălățenilor.

cota2.ro

  • Până s-o primească pe Dinamo, Oțelul a bifat o calificare în semifinalele Cupei României! Fosta campioană a României a învins-o pe Universitatea Craiova în urma executării loviturilor de departajare! În 120 de minute scorul fusese egal, 0-0.

Oțelul a început excelent și playout-ul: 2 victorii în primele 2 etape! De cealaltă parte, Dinamo a luat doar un punct din primele 2 meciuri! Meciul de azi se va juca după terminarea partidei dintre Poli Iași și FCU Craiova, echipele aflate pe locurile 13 și 14 - locuri de baraj. Dinamo va avea miza trecerii în afara zonei direct retrogradabile și ar putea să ”sară” ambele rivale din zona periculoasă dacă meciul din Copou s-ar termina la egalitate.

Meciul de azi s-ar putea duce ușor și spre zona de pariuri pe faulturi, cu ambele echipe având apetit pentru a fi agresive! Pentru cel puțin 16 faulturi făcute de Oțelul Galați se primește o cotă de 1,75.

Totuși, azi vom alege să mergem pe mâna altui pariu special! Suntem cu ochii pe faze fixe, mai precis pe cornere, iar pariul propus vine la pachet cu o cotă ridicată pentru că meciurile directe n-au propus, până acum, prea multe cornere.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Oțelul Galați vs Dinamo București
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro