Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.89

BETANO

Începe turneul de la Monte Carlo, primul turneu tare al sezonului de zgură, iar eu vă propun un combo frumos la Betano, acolo unde voi merge pe doua speciale. Vedeți mai jos despre ce este vorba. Pariul poate fi jucat de asemenea la Superbet. 

Dimitrov este intr-o formă extraordinară, a reintrat după 6 ani în top 10 și a redevenit un nume de luat în calcul pentru fazele finale ale turneelor. El a servit extrem de bine în ultimul timp, serviciul având un rol determinant in ascensiunea sa. A avut mai mulți ași decât Hurkacz, Sinner ori Zverev, iar acum linia este fixata prea jos, indiferent ca suprafața este lentă. Vacherot este un monegasc in creștere, însă el este bun în principal pe hard, fiind destul de imobil.

cota2.ro

Multă lume se întreabă cum va evolua Tsitsipas în sezonul de zgură, suprafața sa favorită, intr-o perioadă a carierei în care are un downgrade total. Stefanos a ieșit după mult timp din top 10 , pare concentrat mai mult pe relația sa cu Badosa și este de nerecunoscut pe teren. Un singur lucru i-a functionat in ultimul timp și anume serviciul, el trimițând mulți ași indiferent de rezultatele înregistrate. Azi întâlnește un jucător revenit după o accidentare, care a fost modest în ultima perioadă și cred că și în cazul lui linie este pusa mult prea jos.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Grigor Dimitrov vs Valentin Vacherot
Pronostic:
Dimitrov peste 3.5 asi
Cota
1.75
Laslo Djere vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Tsitsipas peste 3.5 asi
Cota
1.65
Cota finala: 2.89
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro