Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

POLITEHNICA IASI - U CRAIOVA 1948

In aceasta seara, de la ora 17:30, Politehnica Iasi primeste vizita celor de la FCU Craiova 1948, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Play-Out-ul Superligii. 

Aflate pe loc de baraj in acest moment, Politehnica Iasi FCU Craiova 1948 vin dupa o saptamana cu multe schimbari, in special pe banca tehnica. Moldovenii au incheiat de comun acord colaborarea cu Leo Grozavu, dupa esecul de la Botosani si l-au adus pe Tony Da Silva, fostul fundas lateral al CFR-ului in perioada 2007-2011. In tabara adversa, Nicolo Napoli si-a incheiat foarte repede al 10-lea mandat pe banca oltenilor ca antrenor principal, dar va continua ca director tehnic in urmatoarea perioada. In locul sau a fost adus Eugen Trica, antrenor care a acceptat propunerea celor de la FCU Craiova 1948, dupa doar 5 meciuri ca principal la Alexandria, formatie retrogradata matematic in Liga a 3-a.

cota2.ro

Cei de la Iasi au inceput Play-Out-ul cum nu se putea mai prost, cu doua infrangeri impotriva Otelului Galati, respectiv FC Botosani, ambele jocuri disputate in deplasare. Pe teren propriu, Politehnica are doar un esec in ultimele 6 meciuri, 1-3 contra celor de la FCSB. In acest an sunt neinvinsi in fata propriilor suporteri, inregistrand doua victorii si doua rezultate de egalitate. De partea cealalta, FCU Craiova traverseaza o perioada ”neagra”, cu 10 infrangeri, un egal si o infrangere ultimele 12 meciuri. Defensiva a fost jalnica in aceasta perioada, incasand numai putin de 20 de goluri, 11 dintre ele in cele 6 meciuri disputate pe teren strain, acolo unde au inregistrat infrangeri pe linie

  • Politehnica Iasi a marcat cel putin un gol in 9 din ultimele 11 meciuri jucate pe teren propriu;
  • FCU Craiova a incasat cel putin un cartonas galben in 15 din cele 16 deplasari, din acest sezon de Superliga;
  • Politehnica Iasi a inregistrat cel putin trei lovituri de colt in 13 din ultimele 14 meciuri disputate pe propriul teren.

Pontul meu pentru meciul Politehnica Iasi - FCU Craiova 1948 este ”Politehnica Iasi marcheaza + Politehnica Iasi are minim doua cornere + FCU Craiova primeste minim un cartonas”, la o cota de 1.45, disponibila pe Superbet, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

OTELUL GALATI - DINAMO BUCURESTI

In aceasta seara, de la ora 20:30, Otelul Galati primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Play-Out-ul Superligii.

Calificata in semifinalele Cupei Romaniei dupa un succes pe ”Ion Oblemenco”, impotriva celor de la Universitatea Craiova, Otelul Galati poate urca pana pe pozitia a doua in Play-Out, in cazul unui succes in partida cu Dinamo. ”Cainii” vin dupa meciul cu Petrolul, scor 1-1, meci in care Grozav a adus un punct ”lupilor”, dupa un penalty transformat in minutul 90+13. In ultimele doua meciuri directe s-au marcat cel putin patru goluri, iar un deznodamant asemanator e greu de crezut ca se va repeta, mai ales ca formatia de la malul Dunarii propune un joc defensiv destul de bun pe propriul teren, acolo unde in trei din ultimele 5 meciuri au reusit sa nu primeasca gol. 

Dinamo are 4 infrangeri in ultimele 6 deplasari, iar un rezultat negativ nu ar pica deloc bine, mai ales ca in urmatoarele trei runde dau peste principalele contra-canditate la evitarea retrogradarii: Politehnica Iasi, FCU Craiova 1948 si FC Botosani. Meciurile dintre Otelul si Dinamo au avut mereu goluri si nu au fost lipsite de duritati, dovada fiind si ultimele doua meciuri directe de campionat, in care s-au inregistrat numai putin de 64 de faulturi. La centru va fi Szabolcs Kovacs, un arbitru care acorda foarte usor avertismente si dicteaza fault la aproape orice tackling. 

  • In cele doua meciuri directe din sezonul regular, ambele formatii au incasat cel putin doua cartonase;
  • 8.34, respectiv 8.28 sunt mediile de cornere ale celor doua formatii, in aceasta editie de campionat;
  • Cel putin un gol s-a marcat in ultimele 30 de meciuri directe.

Pontul meu pentru meciul Otelul Galati - Dinamo Bucuresti este ”Peste 0.5 goluri + Ambele echipe sa primeasca un cartonas + Peste 5.5 cornere”, la o cota de 1.35, disponibila pe Superbet, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Politehnica Iasi vs FCU Craiova
Pronostic:
Politehnica Iasi marcheaza + Politehnica Iasi are minim doua cornere + FCU Craiova primeste minim un cartonas
Cota
1.45
Otelul Galati vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Peste 0.5 goluri + Ambele echipe sa primeasca un cartonas + Peste 5.5 cornere
Cota
1.35
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro