Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.63

BETANO

La un as amarat am pierdut ieri, dar ne luam azi revanșa cu un bilet de la Monte Carlo pe care efectiv nu vad cum îl putem rata. Vedeți cele 3 meciuri propuse de mine astăzi.

Zverev este unul dintre cei mai buni zguristi ai ultimilor ani și nimeni nu stie unde ar fi fost el dacă nu își rupea piciorul in semifinala epică de la Roland Garros 2021 contra lui Nadal. Azi întâlnește unul dintre clienții sai favoriți, un jucător pe care l-a bătut de 3 ori in 3 partide fără să piardă nici măcar un set. Mai mult, niciunul dintre cele 8 seturi nu a avut nevoie de prelungiri, victoriile fiind extrem de clare. A fost 6-4, 6-4, 6-2 la Wimbledon 2017, 6-2, 6-4, 6-4 la Roland Garros 2022 și 6-4, 6-1 anul trecut la Viena. Ofner nu e jucătorul care să producă des surprize. Merg cu încredere pe 2-0.

cota2.ro

Este primul meci al lui Nole pe zgură, de la Roland Garros 2023 si nu știu exact ce repere va avea încă liderul mondial. El vine aici după perioada în care a dezamăgit atât la Australian Open cât si la Indian Wells și s-a despărțit de antrenorul cu care a obținut atâtea performanțe în ultimii ani. Îl stiu pe Nole cum tratează primele tururi și nu ar fi o mare surpriza să piardă chiar și un set. Safiulin nu este un zgurist, însă el servește bine si poate câștiga măcar 6 game-uri. În primul tur rusul a jucat foarte bine contra lui Munar.

Cel mai echilibrat meci al zilei mi se pare cel dintre Jarry și Etcheverry, doi zguristi clasici, unii dintre cei mai buni sud-americani pe aceasta suprafață. În ultimii ani mereu am avut partide extrem de echilibrate, tensionate și lungi între cei doi, mai mereu existând dramatism. Au fost 27 game-uri la Cordoba, 34 game-uri la Mexico City, 34 la Santiago, iar anul acesta la Buenos Aires după 20 game-uri Etcheverry s-a retras înainte de setul 3. Avem toate condițiile pentru un nou meci lung.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Sebastian Ofner
Pronostic:
Victorie Zverev 2-0
Cota
1.39
Novak Djokovic vs Roman Safiulin
Pronostic:
Peste 17.5 game-uri
Cota
1.35
Nicolas Jarry vs Thomas Etcheverry
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.40
Cota finala: 2.63
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro