Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

REAL MADRID - MANCHESTER CITY

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita celor de la Manchester City, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Champions League.

Clasati pe prima pozitie in ierarhia din Spania si aflati intr-o forma excelenta, cu trei victorii consecutive, ”galacticii” o intalnesc din nou pe Manchester City intr-o runda eliminatorie, dupa duelurile din semifinalele ultimelor doua sezoane, din UEFA Champions League. Trupa lui Carlo Ancelotti s-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut in optimi de RB Leipzig, dupa o ”dubla” neasteptat de dificila, incheiata cu scorul general de 2-1. In ultimul joc de campionat, Real Madrid s-a impus cu 2-0 in compania celor de la Athletic Bilbao, gratie golurilor semnate de Rodrygo in minutele 8, respectiv 73.

cota2.ro

”Cetatenii” vin dupa doua victorii la scor contra celor de la Aston Villa si Crystal Palace, meciuri in care au marcat de fiecare data cate 4 goluri. Aflata intr-o lupta continua cu Arsenal si Liverpool pentru suprematia din Premier League, Manchester City a aratat foarte bine in ultimele meciuri, iar Guardiola a declarat ca i-ar placea sa realizeze din nou tripla in acest sezon. Acestia s-au calificat in sferturi dupa o ”dubla” cu cei de la Copenhaga, incheiata cu scorul general de 6-2. Desi intalnesc cea mai titrata echipa din competitie, Manchester City porneste cu prima sansa la calificarea in penultimul act, mai ales ca returul se joaca pe ”Etihad”.

Meciurile directe dintre cele doua super-echipe au fost mereu la inaltime, fazele de poarta, golurile, dar si actiunile spectaculoase fiind nelipsite de la fiecare joc. In ultimele 7 meciuri directe, fie au marcat ambele echipe, fie tabela s-a modificat de cel putin trei ori, lucru pe care-l astept si astazi, avand in vedere ca vorbim de cele mai bune ofensive din competitie. Manchester City are 5 victorii, un egal si o remiza in ultimele 7 dueluri contra celor de la Real Madrid, iar lipsa din primul 11 a unor jucatori precum Courtois, Alaba sau Militao se poate resimti, in conditiile in care echipa oaspete are jucatori cu un dribling in regim de viteza excelent in linia mediana si ofensiva, aici referindu-ma in special la Doku, Grealish, Foden, De Bruyne sau chiar Bernardo Silva. 

Daniel Carvajal, fundasul lateral dreapta a celor de la Real Madrid, are o misiune foarte dificila in aceasta confruntare, fiind un jucator expus la a comite multe faulturi. Desi in campionat detine o medie de aproape un fault comis per joc, in Champions League lucrurile stau total diferit, media fiind aproape dubla, acesta inregistrand 1.93 faulturi comise per 90 de minute de joc. Cu doar 48.1% dueluri castigate in acest sezon, fundasul spaniol a avut mereu probleme in jocurile cu Manchester City, inregistrand 8 faulturi comise in ultimele 4 meciuri contra formatiei engleze

Posibilii adversari directi pe acel flanc sunt Grealish si Doku, doi jucatori cu medii mari de dribling-uri si faulturi suferite, avand in vedere viteza si tehnica pe care o dezvolta. In ultimul meci direct disputat pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Carvajal a comis numai putin de 4 faulturi, majoritatea contra ”decarului” celor de la Manchester City, jucator care a suferit numai putin de 3 faulturi in acea partida. Grealish a aratat excelent in ultimele doua meciuri ca titular pentru ”cetateni”, iar intrarile dure asupra lui nu au intarziat sa apara, acesta inregistrand 8 faulturi suferite in 180 de minute de joc.

Ma astept ca flancul drept al Realului sa fie expus de multe ori la contre, mai ales ca Dani Carvajal este un jucator care urca mult in ofensiva. In ultima partida directa disputata in capitala Spaniei, fundasul lui Ancelotti a incasat cartonas galben si nu m-ar mira absolut deloc daca si astazi o sa inregistreze un avertisment din partea lui Francois Letexier, un central francez de doar 34 de ani, care a acordat 109 de cartonase galbene si 4 cartonase rosii in cele 26 de meciuri arbitrate in acest sezon. 

Pontul meu pentru meciul Real Madrid - Manchester City este ”Daniel Carvajal 2+ faulturi comise”, la o cota de 2.80, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Manchester City
Pronostic:
Daniel Carvajal 2+ faulturi comise
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: 18.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro