Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.94

Superbet

Ziua de marți este rezervată primelor meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Real Madrid - Manchester City este duelul vedetă, un meci care ar fi putut fi oricând finala competiției, dar nici Arsenal - Bayern Munchen nu este o partidă cu afiș de neglijat.

Pentru că sunt două meciuri extrem de echilibrate, cu o miză imensă pentru fiecare echipă implicată, pariurile noastre de azi se vor intersecta cu semnul ”X”.

cota2.ro

REAL MADRID - MANCHESTER CITY (22:00) - Madrilenii încearcă să-și ia revanșa după eliminarea dureroasă din sezonul precedent. În ultimii doi ani, Real și City s-au întâlnit mereu înainte de ultimul act. În 2022 a mers mai departe Madridul, cu Real care a câștigat, la final, și marele trofeu, în timp ce în 2023 s-a impus City, cu trupa lui Pep care, de această dată, a câștigat și trofeul UCL. Și pentru acest sezon există voci care spun că echipa care va merge de aici mai departe va câștiga și competiția.

  • În sezonul trecut, la Madrid s-a terminat 1-1 între Real și City. ”Cetățenii” și-au spulberat însă adversarii în returul de pe Etihad, scor 4-0;
  • Ar putea să fie un joc în care se pot prinde cote frumoase și din zona de faulturi, dar la centru va fi francezul Letexier, care are zile și zile: fie fluieră greu și lasă jocul destul de tare, fie e mai sensibil și fragmentează meciul;
  • Desigur că un meci între Real și City va fi tentant mereu și pentru zona de goluri: 5 dintre ultimele 6 dueluri directe din UCL au produs minimum 3 reușite pe meci.

ARSENAL - BAYERN MUNCHEN (22:00) - Ciudată situația de a vedea un meci din sferturile UCL în care Bayern să primească pentru victorie cote în jurul valorii de 5,00 într-un meci cu Arsenal. Dar n-aș fi atât de sigur de o astfel de diferență. Bayern a abandonat complet lupta în Bundesliga, după un sezon catastrofal, și e all-in doar pe UCL. Tuchel și jucătorii știu că doar așa pot spăla o rușine colosală, mai ales că antrenorul a anunțat că nu va mai fi aici și pentru sezonul următor.

Arsenal e în acest moment implicată serios și în lupta la titlu în Premier League, așa că oboseala mentală și-ar putea spune cuvântul, la fel ca în ediția precedentă, pe jucătorii tineri ai lui Arteta.

  • Bayern și Arsenal s-au mai întâlnit în UCL în 2017, iar ”dubla” e de tristă amintire pentru ”tunari”. Nemții au câștigat ambele meciuri cu 5-1, inclusiv la Londra;
  • Când pierzi cu Heidenheim, 2-3, pare că ești la un prag de colaps, dar Bayern are jucători excelenți în interiorul grupului, iar acesta este un lucru care nu trebuie neglijat. Mai degrabă debandada din acest an a fost între conducere, bancă tehnică și relația inter-umană cu fotbaliștii.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Manchester City
Pronostic:
PSF X
Cota
1.75
Arsenal vs Bayern Munchen
Pronostic:
X2
Cota
2.25
Cota finala: 3.94
Profit: 29.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro