Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.96

UNIBET

Foarte mult ghinion și ieri, însă sunt convins că vom termina și luna aceasta pe profit așa cum v-am obișnuit. Ne luam revanșa astăzi cu un combo în care merg cu încredere pe favoriți.

Mă îndrept pentru început la meciul dintre indianul Sumit Nagal și favoritul numărul 7, finalistul de anul trecut, Rune. Holger este unul dintre cei mai buni jucători din lume și desi nu traversează cea mai buna forma, cred că se va impune ușor. El este solid pe zgură acolo unde a jucat anul trecut finale atât aici la Monte Carlo, cât și la Roma, având victorii cu Sinner ori Djokovic. Suprafața din Principat i se potrivește perfect pentru că are timp să își pregătească loviturile, însă el este de asemenea și mobil. Indianul vine după un meci de 2 ore și 40 minute și îl știm destul de fragil fizic.

cota2.ro

Casper Ruud este în opinia mea cel mai underrated jucător din circuit, triplu finalist de mare șlem și finalist în ultimii 2 ani la Roland Garros, cel mai important turneu pe zgură. El este genul de jucător de anduranță, care te obligă să greșești, fiind foarte bun de pe baseline. Tabilo este unul dintre jucătorii în vogă, se bazează mult pe serviciu, însă nu știu câte șanse va avea în fața jocului variat prestat de Casper. Suprafața de la Monte Carlo nu oferă un mare avantaj pentru jucătorul care servește, iar în cazul în care schimbul se prelungește șansele chilianului sunt minime.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Holger Rune vs Sumit Nagal
Pronostic:
Victorie Rune 2-0
Cota
1.72
Alejandro Tabilo vs Casper Ruud
Pronostic:
Victorie Ruud 2-0
Cota
1.72
Cota finala: 2.96
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro