Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs FC Barcelona

BETANO

PSG - FC BARCELONA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Parc des Princes”, PSG primeste vizita celor de la FC Barcelona, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Champions League.

PSG mai are nevoie de maxim trei victorii pentru a sarbatori un nou titlu in Ligue 1, insa obiectivul principal al acestora este triumful in cea mai importanta competitie inter-cluburi din lume. Liderul a obtinut doar o remiza in ultima etapa, scor 1-1, dupa un meci in care Kylian Mbappe si-a facut apartitia pe teren abia in minutul 67. Liderul din Ligue 1 s-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut cu 4-1, la general, de o alta echipa din LaLiga, Real Sociedad. Dupa un 2-0 fara emotii in capitala Frantei, formatia lui Enrique s-a impus si la retur, scor 2-1, dupa un meci ceva mai echilibrat, in care Mbappe s-a facut remarcat din plin, reusind ambele goluri ale formatiei din ”hexagon”. 

cota2.ro

FC Barcelona vine dupa o serie de 4 victorii consecutive si inca mai spera la titlu in Spania, desi sunt la 8 puncte in spatele celor de la Real Madrid. ”Catalanii” s-au impus, in ultima etapa, doar cu 1-0 in fata celor de la Las Palmas, formatie care a jucat in inferioritate numerica numai putin de 66 de minute, dupa eliminarea lui Alvaro Valles. Trupa lui Xavi s-a calificat in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa o dubla cu Napoli, incheiata cu scorul general de 4-2. Meciul de pe ”Stadio Diego Armando Maradona” s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, iar la retur, Lopez, Cancelo si Lewandowski au calificat-o pe Barcelona in antepenultimul act al competitiei. 

Cele doua formatii s-au intalnit ultima oara in optimile de finala ale UEFA Champions League, din sezonul 2020/2021, atunci cand ambele meciuri s-au disputat fara spectatori, din cauza virusului COVID-19. PSG s-a impus in acea dubla mansa cu scorul general de 5-2, dupa ce au reusit sa castige partida tur, disputata pe ”Camp Nou”, cu scorul de 4-1. Totusi, dubla contra Barcelonei din optimile UEFA Champions League, din sezonul 2016/2017, inca le provoaca cosmaruri parizienilor. Dupa un neverosimil 0-4 pe ”Parc des Princes”, formatia ”catalana”, cu tripleta ofensiva de senzatie formata din Messi, Suarez si Neymar, reusea sa se califice in sferturile de finala dupa un joc retur incheiat cu scorul de 6-1. 

Echipele sunt total schimbate si foarte multi jucatori tineri se afla in componenta acestora. Unul dintre acesti jucatori este Pau Cubarsi, fundasul de doar 17 ani al echipei spaniole. Acesta a fost adus de la Girona in 2018 si introdus in echipa U12 a ”catalanilor”, iar apoi crescut in celebra academie ”La Masia”, urmand a fi debutat in aceasta editie la prima echipa, sub comanda lui Xavi. A prins 14 meciuri in acest sezon, iar evolutiile acestuia au fost exceptionale, devenind astfel un titular incontestabil. Desi are o varsta extrem de frageda, Pau Cubarsi este cotat de site-urile de specialitate la aproximativ 25 milioane de euro, iar ascensiunea sa se anunta a fi una de exceptie.

Barcelona este o formatie care tine mult de minge, iar atacurile acestora pornesc cu pase de la portar catre fundasi. Pau Cubarsi are o medie de 87 de pase inregistrate per 90 de minute de joc, iar in ultimele 10 meciuri ca titular a inregistrat cel putin 68 de pase, avand o medie de 85 pase per meci. Va fi un meci echilibrat din punct de vedere al posesiei, deoarece si formatia gazda are un astfel de stil, implementat de catre Luis Enrique, fost antrenor al celor de la Barcelona. Chiar si asa, linia e cam jos totusi si consider ca merita jucata.

Pontul meu pentru meciul PSG - Barcelona este ”Pau Cubarsi 53+ pase”, la o cota de 1.88, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs FC Barcelona
Pronostic:
Pau Cubarsi 53+ pase
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro