Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Borussia Dortmund

BETFAIR EXCHANGE

ATLETICO MADRID - BORUSSIA DORTMUND

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Metropolitano Stadium”, Atletico Madrid primeste vizita celor de la Borussia Dortmund, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Champions League.

Formatia lui ”Cholo” Simeone ocupa abia locul 4 in ierarhia din Spania, iar locul ii este amenintat de cei de la Bilbao, care se afla la doar doua puncte in spate. Atletico vine dupa un succes contra celor de la Villarreal, obtinut in minutul 87, gratie unui gol de 2-1 semnat de Saul Niguez. Madrilenii au obtinut biletele pentru aceasta faza a competitiei dupa ce au eliminat finalista editiei precedente, Inter Milano, dupa un retur memorabil, incheiat la lovituri de departajare, acolo unde jucatorii Inter-ului au ratat trei din cele cinci lovituri de la 11 metri. 

cota2.ro

Borussia nu are deloc un sezon grozav pe plan intern, acolo unde a cazut pe locul 5 dupa infrangerea din week-end contra celor de la Stuttgart, scor 0-1. Jucatorii lui Edin Terzic s-au calificat in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa ce au eliminat-o pe PSV, cu scorul general de 3-1, asta dupa ce la retur, pe ”Signal Iduna Park”, s-au impus cu scorul de 2-0, gratie reusitelor semante de Sancho si Reus. Ultima oara cand germanii reuseau sa treaca de aceasta faza a competitiei a fost in sezonul 2012/2013, atunci cand ajungeau pana in ultimul act, cedand cu scorul de 1-2 in fata marii rivale, Bayern Munchen. 

Atletico Madrid si Borussia Dortmund s-au intalnit ultima oara in grupele competitiei, in sezonul 2018/2019, fiecare impartindu-si atunci victoriile. Spaniolii s-au impus pe propriul teren cu scorul de 2-0, dupa doua reusite semnate de Saul Niguez si Antoine Griezmann, in timp ce germanii au castigat duelul de pe ”Signal Iduna Park” cu scorul de 4-0, dupa reusitele lui Witsel, actualul fundas al madrilenilor, Raphael Guerreiro (x2) si Jadon Sancho. In aceasta noua intalnire, gazdele nu-i au la dispozitie pe Depay, Hermoso, Lemar si Vitolo, in timp ce oaspetii nu pot conta pe serviciile lui Bamba, Bensebaini si Malen.

Axel Witsel a jucat 4 sezoane in tricoul ”galben-negru”, fiind unul dintre jucatorii importanti ai celor de la Borusia Dortmund, in perioada 2018-2022. Cu peste 100 de aparitii pentru vice-campioana en-titre din Bundesliga, Axel Witsel s-a integrat perfect in formatia lui Simeone, devenind unul dintre ”stalpii” din defensiva. In aceasta seara o sa fie nevoit sa dubleze mult in zona lui Molina, deoarece pe acel flanc o sa activeze Adeyemi, un ”winger” cu o viteza exceptionala, care detine un control foarte bun al balonului. 

Fundasul belgian a comis cel putin doua faulturi in cele doua meciuri din optimi, contra lui Inter Milano, iar in campionat a bifat cel putin un fault in 7 din ultimele 9 meciuri. Witsel urca mult la fazele fixe si de multe ori se ajuta de brate pentru a lovi balonul cu capul, lucru care duce, bineinteles, la o lovitura libera pentru formatia adversa. Ma astept sa fie integralist astazi, mai ales dupa meciul foarte bun reusit cu Villarreal si imi e greu sa cred ca o sa scape fara fault comis, tinand cont ca la centru este un arbitru italian.

Pontul meu pentru meciul Atletico Madrid - Borussia Dortmund este ”Axel Witsel 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.85, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atletico Madrid vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Axel Witsel 1+ faulturi comise
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro