Ponturi Pariuri Fotbal Melbourne Demons vs Brisbane Lions

Superbet

Precizare: acesta este un meci de Fotbal Reguli Australiene (Aussie Rules).

Melbourne Demons intalneste pe Brisbane Lions la Melbourne in cadrul etapei a 5-a.

cota2.ro

Demonii sunt pe locul doi cu patru victorii si o infrangere si un meci in plus disputat.

Leii sunt pe locul 13 cu o singura victorie si trei infrangeri.

Cand s-au intalnit anul trecut, fiecare dintre aceste echipe a castigat acasa, in doua meciuri stranse, 105-104 la Melbourne si 93-82 la Brisbane.

In sezonul trecut, Demonii au ajuns pana in sferturile de finala, dar Leii au jucat finala la Melbourne, pierzand greu cu Collingwood (90-86).

Deci in acest an, Melbourne Demons a avut un start conform asteptarilor, dar Brisbane Lions a surprins pe toata lumea cu startul slab, inclusiv pe antrenorul lor. Echipa este formata din aceiasi jucatori care au jucat finala anul trecut. Desi Brisbane a avut avans mare in meciurile pe care le-a pierdut, nu a reusit sa mentina ritmul pe intreaga durata a celor patru sferturi (un sfert dureaza 20 de minute cronometrate, ceea ce face ca in realitate un sfert sa dureze mai mult de 30 de minute).

Abia in etapa precedenta Brisbane a jucat la nivelul asteptat si a castigat lejer pe teren propriu cu 112-42 in fata lui North Melbourne Kangaroos.

Acum insa este cu totul altceva. Meciul contra lui Melbourne Demons va fi la un cu totul alt nivel. Demonii au pretentii sa incheie sezonul in top 4 si apoi sa atace titlul.

Un aspect la care Leii sunt deficitari in acest sezon il reprezinta marcarea punctelor. De exemplu, in etapa trecuta au inscris ei 112 puncte, dar au avut 32 de suturi marcatoare, 16 goluri (6 puncte) si 16 suturi de 1 punct. La un asa numar de suturi, 32, numarul de ratari de 1 punct este foarte mare. Leii au lasat multe puncte pe teren.

Pentru ca un sut marcator sa aiba valoare de 6 puncte, mingea sutata trebuie sa treaca printre buturile din centru, si sa nu fie atinsa de nimeni pe parcurs.

De multe ori, aceste suturi sunt libere, in urma prinderii balonului in aer in urma unei pase cu piciorul. La aceste suturi libere jucatorii nu reusesc mereu sa trimita mingea pe centru, si daca se duce printre buturile laterale, atunci scorul se modifica numai cu un punct. Daca mingea a fost atinsa in drumul ei, chiar daca trece printre buturile din centru, sutul are valoare de un punct. Deci jucatorul trebuie sa suteze indeajuns de puternic ca mingea sa nu coboare inainte de a trece linia, si astfel sa dea posibilitatea fundasilor sa o atinga.

Deci Brisbane rateaza mult pana acum in acest mod.

Din fericire pentru Lei, nici Demonii nu exceleaza in atac. Melbourne Demons se afla in ultimele cinci echipe in clasamentul patrunderilor in careul de 50 de metri.

Brisbane, in schimb, a ramas foarte buna in aparare. Adversarii castiga greu teren in jumatatea lor si a ramas una din cele mai bune echipe la eliminarea pericolelor din zona careului lor.

Brisbane trebuie sa se redreseze cat mai curand, ca sa nu iasa din cursa pentru play-off-uri.

Acest meci va fi cel de-al 250-lea al lui Lachie Neale (Brisbane Lions), si cred ca Leii vor intra increzatori pe teren si macar vor tine aproape.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Melbourne Demons vs Brisbane Lions
Pronostic:
2 (+16.5)
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro