Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

GetsBet

Ultimele 6 participante la Jocurile Olimpice de la Paris se vor afla la finalul acestei săptămâni, odată cu turneele de calificare ce vor avea loc în Spania, Ungaria și Germania. Două partide ne-au atras atenția în mod special din prima zi a competiției. 

Pentru Suedia, grupa de la Debrecen ar trebui să nu fie foarte complicată, din care mai fac parte Ungaria, Japonia și Marea Britanie. Adversara din prima zi este Japonia, o formație care a ratat dramatic calificarea directă la JO, învinsă în finala turneului de calificare din Asia de către Coreea de Sud cu 25-24, chiar pe teren propriu. Ar fi de spus doar că ambele formații practică un joc în mare viteză, fapt reflectat în rezultatele celor două echipe înregistrate la precedentul Campionat Mondial.

cota2.ro

• 34-26 s-a încheiat singurul meci direct dintre cele două echipe, în favoarea Suediei

• 73 de goluri a încasat Japonia în cele două amicale disputate cu Danemarca, săptămâna trecută

Așadar, vom miza pe over 54.5@1.41 în GetsBet.

În grupa de la Granollers, putem spune că mâine Spania și Cehia își dispută „finala” pentru locul la Paris. Din grupa lor mai fac parte Olanda, favorita certă, care probabil va câștiga toate partidele, și Argentina, victimă sigură în toate cele trei meciuri pe care le va susține. 

Spania are avantajul terenului propriu, în timp ce Cehia are ascendentul moral după victoria din meciul direct de la CM, 30-22, în urmă cu patru luni. Spania s-a transformat cumva sub comanda lui Martin Ambros, având în vedere că acesta mizează în principal pe o defensivă solidă, în timp ce evoluția din atac este fluctuantă. Miza acestui meci este imensă, iar în handbalul feminin acest lucru este tradus prin puține riscuri asumate.

• 24 este media de goluri primite de Spania la Mondialul din decembrie

• 24,7 este media de goluri primite de Cehia la Mondialul din decembrie

• 52 de goluri s-au marcat în ultimul meci direct

Mizăm pe under 55.5@1.51 în GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Suedia (F) vs Japonia (F)
Pronostic:
Over 54.5 goluri
Cota
1.41
Cehia (F) vs Spania (F)
Pronostic:
Under 55.5 goluri
Cota
1.51
Cota finala: 2.13
Profit: 7.91
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro