Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Atalanta

UNIBET

LIVERPOOL - ATALANTA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Anfield”, Liverpool primeste vizita celor de la Atalanta, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Europa League. 

”Cormoranii” vin dupa remiza cu Manchester United in urma careia a cedat prima pozitie in ierarhia din Anglia. Trupa lui Jurgen Klopp a declarat ca-si doreste acest trofeu, iar la cum se prezinta jocul echipei, este clar principala favorita. Liverpool s-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce a surclasat-o pe Sparta Praga, cu scorul general de 11-2. In meciurile de pe ”Anfield” este o ofensiva totala a formatiei gazda, indiferent de competitie sau adversar. Liverpool are cele mai mari medii de ocazii de gol, de pe teren propriu, din Premier League (24.8 per meci) si UEFA Europa League (21.3 per meci), iar in aceasta seara se anunta un nou festival de ocazii la poarta italienilor.

cota2.ro

Atalanta nu are parte de un sezon prea bun, in acest moment clasandu-se abia pe pozitia a 6-a, in Serie A. Cu Napoli si Lazio pe urme, trupa lui Gasperini a cedat in ultima etapa de campionat, scor 1-2, contra celor de la Cagliari, formatie aflata la doar 4 puncte de ”zona rosie” a clasamentului. Formatia italiana s-a calificat in sferturile UEFA Europa League dupa o ”dubla” cu cei de la Sporting Lisabona, pe care au reusit sa-i invinga cu scorul general de 3-2. Atalanta este cea mai dura echipa din Serie A, pe teren strain, acolo unde detine cea mai mare medie de faulturi comise per meci (14.1). Acest amanunt o poate costa in aceasta seara, mai ales ca adversara are cativa jucatori greu de tinut in marcaj la fazele fixe.

Liverpool si Atalanta s-au intalnit ultima oara in sezonul 2020/2021 al UEFA Champions League, mai precis in grupele acestei competitii. Ambele formatii s-au calificat in fazele eliminatorii, dupa ce si-au impartit victoriile. ”Cormoranii” s-au impus cu 5-0 pe ”Gewiss Stadium”, in timp ce ”bergamascii” au castigat duelul de pe ”Anfield” cu scorul de 2-0. Un aspect foarte important de precizat este ca in acea perioada, meciurile se jucau fara spectatori, din cauza virusului COVID-19. 

Alexis Mac Allister, jucatorul venit de la Brighton, este unul dintre cei mai importanti jucatori din angrenajul formatiei lui Jurgen Klopp. ”Decarul” lui Liverpool este senzational la mijlocul terenului, iar majoritatea fazelor de atac pornesc din pasele sale absolut sclipitoare. Argentinianul apare des la finalizare, executa majoritatea fazelor fixe si are cifre excelente in ceea ce priveste numarul ocaziilor de gol. In ultimele trei meciuri jucate pe ”Anfield”, Mac Allister si-a creat numai putin de 12 ocazii de gol, iar azi ma astept sa-si imbunatateasca semnificativ aceste statistici, mai ales ca Atalanta este o formatie care se apara destul de rau in meciurile cu adversari puternici.

Atalanta a permis numai putin de 58 de ocazii de gol in partidele din deplasare cu Juventus, Napoli si Fiorentina. Pe ”Anfield” o sa fie o atmosfera extrem de apasatoare pentru acestia si ma astept ca Gasperini sa-i organizeze ceva mai mult pe faza defensiva. Un lucru e cert insa, Liverpool poate bifa lejer 20 de ocazii de gol in aceasta confruntare, iar Mac Allister, cu trasoarele sale de la distanta poate da din nou lovitura. Consider ca argentinianul isi poate crea destul de usor cel putin doua oportunitati in aceasta seara.

Pontul meu pentru meciul Liverpool - Atalanta este ”Alexis Mac Allister 2+ suturi”, la o cota de 1.97, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Liverpool vs Atalanta
Pronostic:
Alexis Mac Allister 2+ suturi
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro