Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs AS Roma

BETANO

După ce Liga Campionilor ne-a oferit două zile absolut minunate în sferturile competiției, acum a venit rândul partidelor din Europa League și Conference League să iasă la rampă!

Meciuri precum Milan - Roma sau Liverpool - Atalanta s-ar putea încadra lejer și în peisajul celei mai importante competiții intercluburi, dar în acest sezon aceste dueluri se joacă în Europa League, respectiv Conference League.

cota2.ro

Noi ne-am oprit la duelul italian din sferturile EL, acolo unde Milan și Roman vor oferi, în mod sigur, două confruntări extrem de încinse și spectaculoase.

Pentru duelul de pe ”San Siro”, Milanul lui Pioli este cotat cu prima șansă la victorie, dar un astfel de meci, cu echipe care se cunosc, în faze finale de cupe europene este destul de greu de apreciat din punct de vedere al învingătoarei.

  • Ultimele două meciuri directe i-au aparținut ”diavolului” de pe San Siro! Milan a câștigat pe Olimpico, 2-1, dar și pe teren propriu, scor 3-1;
  • În ambele meciuri, Roma îl avea ca antrenor pe Jose Mourinho! Va fi pentru prima dată, acum, când trupa din Capitală vine cu De Rossi pe banca tehnică;
  • Iar numirea fostului idol din teren al romanilor a fost de bun augur! Roma nu doar că a început să adune puncte, dar jocul lui Dybala & co. s-a schimbat simțitor.

Înainte să se dueleze în Europa, cele două echipe și-au făcut treaba în Serie A: Milan a ”împachetat-o” pe Lecce, scor 3-0, în timp ce Roma a câștigat Derby della Capitale contra lui Lazio, scor 1-0.

Meciul de azi va fi arbitrat de o brigadă din Franța, cu Clement Turpin la centru! Și am spus asta pentru că pariul nostru conține o selecție specială și ne vom orienta către zona de faulturi:

  • 12 faulturi a făcut Milan la ultimul duel direct cu AS Roma;
  • 12 faulturi a făcut Milan la ultimul meci din Europa;
  • 15 faulturi au suferit jucătorii lui AS Roma la ultimul meci din campionat;
  • 11,5 faulturi / meci este media lui AC Milan în acest sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AC Milan vs AS Roma
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi AC Milan
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro