Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Casper Ruud

UNIBET

Traversăm o perioadă slabă și vreau să o depășesc cu un pronostic de la Monte Carlo in care an încredere ridicată. Vedeți mai jos avancronica meciului Hurkacz - Ruud. 

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 27 ani, clasat pe locul 8 ATP. El are o cariera bună si a ajuns anul acesta la 8 titluri ATP câștigate. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit, cu un serviciu impresionant. Aici vine după 7 victorii consecutive și a câștigat în mod total surprinzător primul titlu din cariera pe iarbă.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 25 ani, aflat pe locul 10 ATP. El a acumulat deja 9 titluri până la aceasta vârsta și este o prezență constantă în topul tenisului masculin. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. El este triplu finalist de mare șlem, o performanță cu care extrem de putini jucători se pot mândri. Deși nu a avut un 2023 foarte bun, a ajuns in finala la Roland Garros, iar acum pare intr-o formă formă.

Merg cu încredere pe Casper Ruud, finalistul ultimelor doua ediții de la Roland Garros si un zgurist clasic. Hurkacz a jucat mult in ultima perioadă, nu ii place zgura și cred ca drumul lui se va opri aici. Cei doi s-au antrenat împreună înainte de Estoril si îl vad pe Ruud să-i contracareze serviciul bunului sau prieten.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Hubert Hurkacz vs Casper Ruud
Pronostic:
Victorie Ruud -2.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro