Ponturi Pariuri Fotbal Bayer Leverkusen vs West Ham United

BETANO

Bayer Leverkusen si West Ham United se intalnesc in sferturile de finala ale Europa League.

Leverkusen este genul de echipa care incearca sa creeze superioritate numerica gen 3 contra 2 in zona careului, si cu pase scurte sa ajunga in pozitie buna de sut.

cota2.ro

La West Ham, David Moyes si-a organizat echipa sa joace o combinatie de aparare in zona si om la om, dar cand are in fata echipe bune la constructie, apar problemele.

Asta s-a vazut foarte bine in meciurile cu Arsenal si Manchester City.

In special in al doilea meci cu Arsenal s-a vazut cum Tunarii erau constant in situatii de 3 contra 2 in fazele de constructie, si pana la urma au razbit.

Odata ce s-a marcat primul gol, s-a deschis barajul, ceva tipic echipelor ca West Ham, care nu se simt confortabil sa alerge dupa egalare.

Acum ca joaca cu Bayer Leverkusen, o echipa foarte buna la constructie si periculoasa in zona careului, Ciocanarii vor avea serios de lucru.

Totusi, West Ham are jucatorii cu care sa le faca si ei probleme lui Leverkusen. Kudus si Paqueta pot crea panica in orice aparare, mai ales pe contraatac.

West Ham poate profita si de faptul ca punctul slab al lui Leverkusen este apararea la fazele fixe.

Leverkusen permite cel mai mare numar de ocazii mari la propria poarta din fazele fixe in Bundesliga, pe cand David Moyes a facut din asta o prioritate la West Ham.

Dupa 32 de meciuri in Premier League, West Ham a marcat 52 de goluri si a primit 56.

Bayer Leverkusen are golaveraj 69-19 in Bundesliga dupa 28 de meciuri.

La cat de poroasa este apararea lui West Ham, este greu de crezut ca Leverkusen va avea mai putin de 2xG, dar si West Ham le poate provoca probleme la randul lor, deci ne putem astepta la cateva goluri aici.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayer Leverkusen vs West Ham United
Pronostic:
Total peste 2.75 goluri
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro