Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Farul Constanța

Superbet

Universitatea Craiova - Farul Constanța este meciul care deschide etapa a 4-a din playoff-ul SuperLigii. Duelul din Bănie va începe de la ora 20:30 și le prinde pe cele două combatante la 5 puncte distanță, cu avantaj pentru olteni.

Craiova, rămasă recent fără antrenorul Petev, demis de Rotaru, se află pe locul 3, cu 31 de puncte, în timp ce Farul ocupă locul 5, cu 26 de puncte. Oltenii abordează duelul după eșecul cu FCSB, 0-2, în timp ce constănțenii vin la Craiova după remiza cu Sepsi, 1-1.

cota2.ro

Confruntările din ultimii ani dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța au venit la pachet cu goluri multe, cu faze de poartă, așa că primul impuls la un astfel de joc ar putea merge în zona de pariuri pe goluri sau pariuri pe cornere.

Dar în ultima perioadă ne-am ”înverzit” bine și pe zona disciplinară, de faulturi, așa că nici azi nu vom schimba echipa câștigătoare :)

  • doar 9 faulturi a făcut Farul Constanța la ultima deplasare de la Craiova, atunci când ”marinarii” s-au și impus cu scorul de 2-1;
  • 13 faulturi au provocat elevii lui Hagi la primul meci al sezonului disputat în fața oltenilor, succes pe teren propriu, 2-0;
  • 20 de faulturi a făcut Farul la ultima deplasare importantă din acest sezon, în Giulești, cu Rapid;
  • 11 faulturi a provocat Farul în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

Marcel Bîrsan este arbitrul care va fi la centru în meciul de pe ”Oblemenco”, iar asta înseamnă că putem avea un joc destul de fragmentat. Bîrsan este unul dintre ”centralii” care fluieră destul de rapid în contacte și are momente puține în care devine ”curajos” și lasă legea avantajului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Craiova vs Farul Constanța
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Farul
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro