Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Casper Ruud

BETANO

Vă ofer un pronostic la o cotă extrem de bună de la Monte Carlo, acolo unde in semifinala turneului Masters, se întâlnesc Novak Djokovic și Casper Ruud. Vedeți mai jos propunerea mea. 

Novak Djokovic este un jucător sârb de 37 ani, încă liderul mondial la acest moment. El este in opinia multora cel mai bun jucător din istoria acestui sport, cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război, fiind deja un model social pentru unele comunitati. Pe plan sportiv, vine după un an senzațional în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Australian Open, Roland Garros si US Open, ajungand la numărul 24, a câștigat Turneul Campionilor, dar și pe cele cele de la Adelaide, Cincinatti și Paris. Începutul anului a fost tensionat pentru el, a pierdut în semifinale la Australian Open, în turul 2 la Indian Wells, iar recent a dat o veste care a zguduit lumea tenisului, despărțirea de antrenorul său Goran Ivanisevic. Aici a trecut de Safiulin, Musetti și DeMinaur, nu a pierdut set dar a părut in multe momente stors de puteri.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 25 ani, aflat pe locul 10 ATP. El a acumulat deja 9 titluri până la aceasta vârsta și este o prezență constantă în topul tenisului masculin. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. El este triplu finalist de mare șlem, o performanță cu care extrem de putini jucători se pot mândri. Deși nu a avut un 2023 foarte bun, a ajuns in finala la Roland Garros, iar acum pare intr-o formă foarte bună. Are două finale pierdute, la Acapulco si Los Cabos, iar aici a arătat foarte bine, trecând de Tabilo, Hurkacz și Humbert.

Sincer, Casper Ruud mi se pare cel mai underrated jucător din circuitul masculin și un jucător care pe zgură poate bate pe oricine. Nu înțeleg cota enormă pe care bookmakerii i-o oferă pe suprafața lui favorită, în fata unui Djokovic care nu a arătat deloc bine și a părut terminat fizic în meciul cu DeMinaur. Dacă există vreun moment în care Ruud îl poate bate pe Nole, acesta este. Merg pe Ruud.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Casper Ruud
Pronostic:
Victorie Ruud
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: 22.50
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro