Ponturi Pariuri Fotbal Vitoria Guimaraes vs SC Farense

BETANO

VITORIA GUIMARAES - SC FARENSE

In aceasta seara, de la ora 17:30, pe ”Estadio Alfonso Henriques”, Vitoria Guimaraes primeste vizita celor de la Farense, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 29, din Liga Portugal. 

Clasata pe pozitia a 5-a in ierarhia din Portugalia, Guimaraes spera la un loc de cupe europene, avand in vedere ca se afla la egalitate de puncte cu Braga si la doar doua puncte distanta de Porto. In ultima partida de campionat, ”Conquistadores” i-au invins pe ”dragoni” chiar pe ”Estadio do Dragao”, scor 2-1. Trupa lui Alvaro Pacheco trece printr-o forma excelenta in campionat, cu 5 victorii consecutive in ultimele 5 etape. Mai mult decat atat, in ultimele 8 etape disputate pe propriul teren, Guimaraes a inregistrat 6 victorii, o remiza si o infrangere. 

cota2.ro

De partea cealalta, Farense se situeaza pe locul 10 in Liga Portugal, cu 30 de puncte acumulate in 28 de runde, 19 dintre ele in jocurile de pe teren propriu. Farense nu poate sta linistita pe acest final de sezon pentru ca se afla la doar 4 puncte de zona ”rosie” a clasamentului, iar dupa acest meci cu Guimaraes vor primi vizita celor de la Benfica. Farense a castigat in runda precedenta contra celor de la Boavista, scor 2-0, incheind seria dezastruoasa de 9 meciuri fara victorie, in care au inregistrat 3 remize si 6 infrangeri.

Meciurile dintre Guimaraes si Farense au avut mereu goluri, iar meciul din aceasta seara nu ar trebui sa faca exceptie. Guimaraes este neinvinsa in ultimele 3 meciuri directe, inregistrand doua remize si o victorie. In toate acest meciuri s-au marcat cel putin trei goluri, scorul de pe tabela fiind modificat de ambele parti. Guimaraes s-a impus in jocul tur din acest sezon cu scorul de 2-1, dupa un meci pe care l-a controlat de la un capat la celalalt, inregistrand numai putin de 16 ocazii de gol, respectiv 5 suturi cadrate. 

Jota Silva este golgeterul celor de la Guimaraes, in acest sezon, cu numai putin de 11 goluri marcate in cele 27 de etape. In urma evolutiilor consistente, atacantul de 24 de ani a fost convocat de selectionerul Martinez si la prima reprezentativa, acolo unde a bifat 31 de minute in amicalele cu Suedia, respectiv Slovenia. Jota Silva trece printr-o forma de moment exceptionala, cu gol marcat in ultimele 5 etape de campionat contra lui Estoril, Famalicao, Chaves, Moreirense si Porto. Mai mult decat atat, portughezul a reusit sa puncteze si in jocul tur cu Farense, pastrand toate punctele in contul echipei sale. 

Ceea ce m-a impresionat la acest jucator nu sunt golurile, ci numarul mare de ocazii de gol pe care le creeaza meci de meci. Jota Silva are o medie de 3.31 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 1.31 suturi cadrate per 90 de minute de joc, in acest sezon de Liga Portugal. Atacantul gazdelor a reusit sa cadreze cel putin un sut in ultimele 21 de etape de campionat, iar in jocul tur de pe ”Estadio de Sao Luis”, contra celor de la Farense, si-a creat 4 ocazii de gol si a cadrat numai putin de doua suturi

Ma astept ca azi sa-si faca de cap in ofensiva deoarece Guimaraes intalneste echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol permise per meci, in deplasare (19.3). Elevii lui Jose Mota au permis numai putin de 81 de ocazii de gol in ultimele 4 deplasari din Liga Portugal, iar in ultimul joc disputat departe de casa, pe ”Estadio Municipal”, contra celor de la Arouca, au permis numai putin de 28 de ocazii de gol, respectiv 17 suturi pe poarta. In acest conditii, ma astept ca Jota Silva sa-si prelungeasca seria excelenta cu suturi cadrate si chiar am incredere ca il poate pune de cel putin doua ori la treaba pe Ricardo Velho, portar care in ultimele doua etape a fost desemnat ”omul meciului”

Pontul meu pentru meciul Vitoria Guimaraes - SC Farense este ”Jota Silva 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.75, disponibila pe Betano, in sectiunea ”Speciale Jucatori”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vitoria Guimaraes vs SC Farense
Pronostic:
Jota Silva 2+ suturi pe poarta
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: 17.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro