Ponturi Pariuri Tenis Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas

BETFAIR EXCHANGE

Primul turneu din seria Masters disputat pe zgură în 2024 își va afla astăzi campionul, Casper Ruud și Stefanos Tsitsipas urmând a disputa finala. Aveți mai jos avancronica meciului și propunerea mea de pariere.

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 25 ani, aflat pe locul 10 ATP. El a fost însă si mai sus, pe locul 2 mondial și a acumulat deja 10 titluri până la aceasta vârsta, fiind o prezență constantă în topul tenisului masculin în ultimii ani. Zgurist la origine, Casper este bun pe toate suprafețele și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. El este triplu finalist de mare șlem ( Roland Garros 2022, 2023 și US Open 2022) , o performanță cu care extrem de putini jucători se pot mândri în decursul unei cariere. Deși nu a avut un 2023 foarte bun, a ajuns in finala la Roland Garros, iar acum pare intr-o formă bună. In drumul spre finală a trecut de Tabilo, Hurkacz și Humbert, iar în semifinale a obținut cea mai importantă victorie a carierei, împotriva liderului mondial, Novak Djokovic.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 25 ani, clasat pe locul 12 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 10 turnee ATP câștigate. Anul 2023 a fost cel mai agitat din viața lui sportiva, dar si personală. L-a început în forță si a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său în restul sezonului. De atunci, a părut de nerecunoscut, mediatizarea excesivă a relației cu Paola Badosa având un impact profund negativ asupra evoluțiilor sale din teren, ieșind după 5 ani din top 10 ATP. Dublu campion la Monte Carlo in 2021 și 2022, Stefanos a renăscut parcă în această săptămână si deși a avut un traseu dificil, a trecut pe rând de Djere, Etcheverry, Zverev, Khachanov, în timp ce ieri a furnizat o mare surpriză, după un meci controversat contra jucătorului momentului, Jannik Sinner.

Am anticipat victoria lui Ruud contra lui Djokovic și voi merge și astăzi împotriva bookmakerilor mizând tot pe norvegian. Casper este genul de jucător împotriva căruia nu vrei să joci, un sportiv cu o mobilitate extraordinară care ajunge practic la orice minge, fiind întotdeauna nevoie de o lovitură în plus pentru a câștiga punctul. Acuzat de specialiști că nu câștigă meciurile mari, victoria de ieri contra lui Djokovic a venit perfect pentru a-i crește încrederea la cote maxime și îl văd cu rezultate din ce in ce mai bune. Tsitsipas a impresionat în aceasta săptămână, este dublu campion aici, însă are uneori unele căderi inexplicabile.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Victorie Ruud
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro