Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Aston Villa

UNIBET

Arsenal si Aston Villa se intalnesc in etapa nr. 33 din Premier League, Tunarii incercand sa-si reia locul in varful ierarhiei.

Manchester City a ajuns cel putin temporar pe primul loc in clasament. Arsenal trebuie acum sa obtina cele trei puncte, mai ales ca detine soarta titlului in propriile maini, cu sapte meciuri ramase de jucat.

cota2.ro

Arsenal joaca al doilea meci consecutiv acasa, are un lot mai extins si a avut doua zile in plus de odihna, fata de Aston Villa, care a jucat cu Lille joi.

De asemenea, dat fiind faptul ca aceste doua aparari s-au dus in directii opuse in ultimele doua luni, cred ca Arsenal poate obtine victoria in acest meci.

In plus, de la Aston Villa va lipsi mijlocasul Douglas Luiz.

Apararea lor a slabit mult din ianuarie incoace, cu doar Luton si Manchester United permitand mai multe ocazii mari la poarta lor decat Villa.

Tunarii vor avea destul spatiu in atac, iar atacul lui Villa va avea probleme in fata apararii de top a lui Arsenal.

Atat de mult a slabit apararea lui Villa, incat numai Luton si Manchester United permit mai multe ocazii mari de gol.

Villa a permis cel putin 1.5 xG in 11 meciuri de Premier League consecutive. Chiar si cand a jucat cu Luton, Sheffield Utd., sau o echipa a lui Wolves din care lipseau multi titulari, Villa a fost descoperita in aparare.

Arsenal a devenit una din cele mai bune echipe din lume la faze fixe pentru a compensa carentele din atac, pentru ca nu au un atacant pur sange si se bazeaza foarte mult pe Saka sa creeze ocazii de gol.

Tunarii au creat 12.4 xG din faze fixe, ceea ce ii plaseaza pe locul trei in Premier League. In acest mod au inscris 18 goluri, cele mai multe din liga.

Arsenal nu este nici macar in top 5 din punct de vedere goluri inscrise din actiune, si totusi au cel mai bun golaveraj.

Este dificil sa te bazezi atat de mult pe mingi provenite din faze fixe ca sa iti sustii atacurile pe termen lung, dar Aston Villa se potriveste ca o manusa stilului lui Arsenal. Villa a permis cel mai mare numar de ocazii mari de gol din faze fixe, al treilea cel mai mare numar de ocazii mari in general si al treilea cel mai mare numar de goluri din faze fixe.

Apararea lui Arsenal a aratat puncte slabe in meciurile europene, dar cu toate acestea este pe primul loc in Europa la ocazii mari de gol permise per meci.

Tunarii au primit numai doua goluri in ultimele opt meciuri din Premier League, o data la o gafa a portarului de rezerva Ramsdale, si o data in final de meci, un gol de consolare la scorul de 4-0 in meciul cu Newcastle.

In ultimele luni, cifrele defensive ale lui Villa au coborat simtitor.

De la inceputul anului, numai patru echipe au primit in medie doua goluri pe meci: Luton Town, Sheffield United, Manchester United si Aston Villa. In aceasta perioada de timp, numai doua cluburi au permis mai multe ocazii la poarta lor.

Merg pe Arsenal sa castige clar acest meci.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Arsenal vs Aston Villa
Pronostic:
Arsenal (-1.5)
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro