Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Everton

BETANO

CHELSEA - EVERTON

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stamford Bridge”, Chelsea primeste vizita celor de la Everton, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 33, din Premier League. 

Chelsea are sanse destul de mici pentru a prinde un loc de cupe europene, in aceasta editie de campionat, tinand cont ca in prezent ocupa abia pozitia a 9-a, cu 44 puncte acumulate dupa 30 de meciuri, la 16 puncte distanta fata de Tottenham, echipa clasate pe locul 5. Totusi, Chelsea poate spera la un triumf in FA Cup, acolo unde ii vor intalni pe cei de la Manchester City in faza semifinalelor, la sfarsitul acestei saptamani. In ultimele 7 meciuri disputate in toate competitiile, Chelsea a inregistrat 4 victorii si 3 remize, insa un aspect foarte interesant este ca acestia au marcat cel putin doua goluri si au primit cel putin doua in toate aceste partide.

cota2.ro

Everton a evitat cu mari emotii retrogradarea in ultimele doua sezoane, iar in actuala editie se afla din nou pe o pozitie ”periculoasa”, la doar doua puncte distanta de primul loc care duce in Championship. ”Caramelele” au doar o singura victorie in campionat, in acest an, iar pe teren strain nu au reusit sa mai castige de la mijlocul lui decembrie, atunci cand izbuteau sa se impuna cu 2-0 in fata celor de la Burnley. Defensiva celor de la Everton s-a vazut depasita in 8 din ultimele 9 meciuri, iar ofensiva sufera destul de mult in actuala editie, acestia inregistrand a doua cea mai mica medie de goluri marcate per meci.

Partida tur dintre Chelsea si Everton s-a incheiat cu succesul formatiei lui Sean Dyche, scor 2-0, gratie reusitelor semnate de Abdoulaye Doucoure (min. 54) si Lewis Dobbin (min. 90+2). Chelsea isi doreste revansa in aceasta seara, iar istoricul meciurilor directe ne arata o dominare categorica a ”londonezilor” in meciurile de pe ”Stamford Bridge”, acolo unde nu au mai pierdut in campionat, din 1994, in fata celor de la Everton. Ultima confruntare directa disputata la Londra s-a incheiat cu scorul de 2-2, cu Everton reusind sa egaleze in doua randuri prin acelasi Doucoure, respectiv Ellis Simms.

Chelsea este o formatie care ataca destul de mult, in special in meciurile de pe propriul teren, acolo unde a inregistrat in acest sezon o medie de 16.1 ocazii de gol per meci. Astazi vor intalni o echipa care se apara foarte organizat, mai ales in fata jucatorilor rapizi si tehnici precum Mudryk, Palmes sau Sterling, dovada fiind mediile mari de tackling-uri reusite ale celor patru fundasi. Everton sta excelent la acest capitol, avand a doua cea mai mare medie de tackling-uri inregistrate in campionat si bifand cel putin 12 in toate deplasarile acestui sezon

Unul dintre remarcatii mei la acest capitol este Jarrad Branthwaite, un fundas de doar 21 de ani, cu o inaltime de 1.95 metri. Tanarul aparator al ”caramelelor” are o medie de 1.89 tackling-uri per meci in aceasta editie de Premier League, iar in ultimul joc direct a reusit sa bifeze numai putin de 4 tackling-uri. In zona sa de actiune activeaza Cole Palmer, mijlocas cu reale abilitati tactice, insa care de multe ori ”abuzeaza” de ele, dovada si media de peste 13 mingi pierdute per meci, in aceasta editie, respectiv 0% dueluri aeriene castigate si 57% dueluri pierdute la nivelul gazonului

Deasemenea, in acea zona mai pot aparea si alti jucatori de acelasi profil, precum Madueke sau Sterling. Branthwaite este un fundas care exceleaza la capitole precum ”concentrare in joc”, interceptii” si ”dueluri aeriene”, iar in aceasta seara sunt convins ca o sa aiba mult de lucru cu ”mingicarii” echipei gazda. Ma astept ca Jarrad sa inregistreze cu brio cel putin doua tackling-uri in aceasta seara, ba chiar consider ca sunt sanse sa inregistreze si linii ceva mai sus. Acesta are 17 tackling-uri bifate impotriva echipelor din Top 5 la capitolul ”dribling-uri”, din Premier League si ma astept sa-si imbunatateasca semnificativ cifrele in acest joc.

Pontul meu pentru meciul Chelsea - Everton este ”Jarrad Branthwaite 2+ deposedari”, la o cota de 1.78, disponibila pe Betano, in sectiunea ”Speciale Jucatori”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Everton
Pronostic:
Jarrad Branthwaite 2+ deposedari
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro