Ponturi Pariuri Fotbal Rapid București vs Sepsi

Superbet

Rapid - Sepsi este meciul care închide etapa a 4-a din playoff-ul SuperLigii! Confruntarea va avea loc pe stadionul Giulești, va începe la ora 20:30 și are o miză imensă pentru ambele combatante.

Rapid și Sepsi sunt singurele echipe care n-au câștigat până acum în playoff. Giuleștenii s-au prăbușit total, cu 3 înfrângeri consecutive, și au ajuns pe locul 5, în timp ce Sepsi a rămas pe locul 6, același de pe care a și abordat playoff-ul.

cota2.ro

  • Între Rapid și Sepsi sunt 4 puncte diferență: trupa lui Bergodi are 28 de puncte, în timp ce elevii lui Storck au 24 de puncte;
  • Atât Rapid cât și Sepsi vor juca la victorie, pentru că meciul direct ar putea fi extrem de important în ceea ce privește șansele pentru un loc de cupă europeană;
  • Un succes al rapidiștilor ar duce trupa din Giulești la 31 de puncte, la egalitate cu CFR și Craiova, echipele de pe locurile 2 și 3;
  • De cealaltă parte, dacă Sepsi câștigă în Giulești va intra puternic în lupta pentru măcar locul 3, poziție care permite accesul la barajul pentru Conference League (în cazul în care nu va câștiga Voluntari Cupa României).

În meciurile directe din sezonul regulat n-am văzut niciun gol. Rapid și Sepsi au terminat de două ori 0-0. Ba chiar de 3 ori a fost 0-0 în întâlnirile dintre cele două echipe, dacă punem la socoteală și ultimul meci al sezonului trecut.

Chiar dacă acum sunt șanse mari să vedem reușite, pentru că un egal chiar nu ajută pe nimeni, noi tot din zona pariurilor speciale ne vom selecta alegerea de azi.

  • 12 cornere au fost la ultimul meci dintre Rapid și Sepsi;
  • Doar 5 cornere, ce-i drept, au fost la ultimul direct de pe Giulești;
  • Totuși, la penultima confruntare dintre Rapid și Sepsi de la București s-au bifat 11 lovituri de la colțul terenului (6 Rapid, 5 Sepsi);
  • 11 cornere au fost la ultimul duel al lui Sepsi din playoff, remiza cu Farul, 1-1;
  • 7 cornere s-au înregistrat la cel mai recent duel al rapidiștilor în fața propriilor suporteri, eșecul usturător cu CFR, scor 1-4.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid București vs Sepsi
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro