Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

Casa Pariurilor

Boston Bruins se îndreaptă către capitala națiunii pentru a se confrunta cu Washington Capitals la Capital One Arena în penultimul meci din sezonul regulat pentru ambele echipe. Bruins încearcă să îi împiedice pe cei de la Florida Panthers ca să câștige titlul Diviziei Atlanticului. Are un avans de 1 punct față de Panthers și are și un meci în plus cu 2 runde rămase. Bruins au un impresionant 23-8-9 în deplasare. Recordul în deplasare este cu ușurință cel mai bun din NHL, în timp ce toată lumea au pierdut cel puțin 10 meciuri departe de casă.

Capitals se află într-un impas în clasamentul Conferinței de Est cu două meciuri rămase. Există 5 echipe separate de4 puncte care luptă pentru cele 2 locuri de wildcard în Conferința de Est. Confruntarea cu Bostonul nu ajută Washingtonul, în special o echipă care încearcă să-și asigure un titlu de divizie, în loc să se bazeze doar pe controlul cursei în această perioadă finală. Boston au câștigat cu 3-2 într-un shootout în ultima întâlnire din D.C., în timp ce Caps au câștigat cu 3-0 la Boston pe 10 februarie în prima întâlnire. Echipa oaspete au câștigat 4 dintre ultimele 5 întâlniri din această serie. Mă aştept ca Bruins să continue această serie de victorii.

cota2.ro

Montreal se îndreaptă spre Motor City luni seara, dorind să pună bețe-n roate planurilor de postsezon ale rivalilor lor din Original Six. Canadiens sunt demult eliminați din conținutul postsezonului, stând în subsolul Diviziei Atlanticului. Cu toate acestea, Habs nu s-au dat bătuți, iar Montrealul are un respectabil 1-0-2 în ultimele trei meciuri, acoperind linia puck-ului ca outsider în 3 rânduri consecutive și în 10 din ultimele 16 ieșiri.

Red Wings au reuşit o victorie în timpul prelungirii cu 5-4 în Toronto, sâmbătă. Detroit este încă în luptă în impasul din clasamentul Conferinței de Est pentru unul dintre cele 2 locuri de wildcard. Detroit nu-și poate permite o alunecare acasă împotriva Montrealului, altfel se va alătura lui Habs pe canapea, urmărind postsezonul la televizor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Washington vs Boston
Pronostic:
Câştigător (incl. Overtime şi Penaltiuri) 2
Cota
1.61
Detroit vs Montreal
Pronostic:
Câştigător (incl. Overtime şi Penaltiuri) 1
Cota
1.44
Cota finala: 2.32
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro