Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

BETANO

Mult tenis astăzi, turnee de zgură atât indoor cât și outdoor, iar eu vă propun un combo în care am încredere ridicată. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

The King is back, Rafael Nadal se întoarce în circuit chiar la turneul său de casă, Barcelona. Despre Rafa am tot vorbit în trecut, unul dintre cei mai buni sportivi din istorie, câștigător a 22 turnee de mare șlem și fără discuții cel mai bun jucător pe zgură care a existat vreodată. El s-a confruntat cu destule probleme fizice in ultimul timp, iar astăzi revine în ceea ce va fi cel mai probabil ultimul său an în circuit. Nu avem prea multe date revelante despre forma lui, însă adversarul este unul la îndemână, tânărul Cobolli venind aici in forma slabă, după înfrângeri destul de clare cu Nagal sau Kotov. Intr-o atmosfera incendiară, pe arena care ii poartă numele, cred ca Rafa se va impune lejer.

cota2.ro

După o pauză de 8 ani tenisul revine la București, iar eu am găsit un pronostic special in care am încredere bună. Altădată copilul teribil al tenisului masculin, Denis Shapovalov a ieșit din prim plan din cauza accidentărilor, iar aici a primit un wildcard direct pe tabloul principal. El a părut entuziasmat de această participare, mai ales că turneul coincide fix cu ziua sa de naștere. El este unul dintre cei mai puternici jucători la serviciu din circuit, riscă mult inclusiv serviciul secund, iar faptul că este stângaci ii conferă un avantaj în fata sportivilor de mână opusă. Moutet este un zgurist extrem de talentat, cel mai probabil vom avea un meci lung, iar linia de ași oferita de Betano pare ușor de atins.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Flavio Cobolli vs Rafael Nadal
Pronostic:
Victorie Nadal 2-0
Cota
1.65
Corentin Moutet vs Denis Shapovalov
Pronostic:
Shapovalov peste 4.5 asi
Cota
1.62
Cota finala: 2.67
Profit: 13.36
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro