Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.19

BETANO

Gateshead FC și Aldershot Town se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 33 de National League, al 5-lea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Gateshead FC, în actuala formă de organizare, a apărut în 1977. Nu a urcat niciodată mai sus de National League. În 2019, din cauza unor nereguli financiare, a fost retrogradată și a trebuit să o ia de la capăt din ligile de amatori. Echipa este pregătită de Rob Eliott, un interimar în vârstă de 37 de ani. Și lotul pe care îl are la dispoziție este foarte tânăr, o medie de doar 24 de ani. Gateshead e sigură de prezența în prima fază a play-off-ului de promovare. Nu are șanse să obțină mai mult, așa că nu ar trebui să riște vreo accidentare. Meciurile decisive sunt aproape.

cota2.ro

Pe cele două combatante de astăzi le leagă multe. Și Aldershot a apărut recent în actuala formulă, după ce fosta echipă locală a intrat în faliment. A avut și o retrogradare din cauza problemelor financiare, iar în 2019 era salvată chiar de problemele avute de Gateshead și păstra locul în National League. Sezonul în curs este cel mai bun din istoria recentă. Meritele sunt ale antrenorului Tommy Widdrington. Aldershot ocupă locul 9. Cu două meciuri rămase de disputat, are de recuperat doar 2 puncte până la zona play-off-ului.

• Meciul direct din turul acestui campionat s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

• Aldershot s-a impus cu 2-0 în ultimul meci jucat pe terenul lui Gateshead 

• Aldershot are 3 fotbaliști cu peste 10 goluri marcate în acest sezon: Tolaj (18), Stokes (15) și Barham (11).

Pe Betano, cota pentru handicap european +2 Aldershot este @1.38

------------------------------------------------------------

SK Brann și Ham-Kam se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în Eliteserien, prima ligă a fotbalului norvegian. Brann este vicecampioana surprinzătoare a ediției trecute de campionat. A încheiat în spatele lui Bodo-Glimt și va evolua în preliminariile Conference League. Nu s-au abătut de la strategia câștigătoare. Eirik Horneland a rămas antrenor, iar lotul nu a suferit mari modificări. Se mizează în continuare pe tineri autohtoni. Brann a strâns 4 puncte în primele 3 runde ale actualei ediții. Și-a intrat în ritm cu o victorie spectaculoasă în Cupa Norvegiei, 7-1 împotriva lui Lyngbo.

Revenită anul trecut pe prima scenă, Ham-Kam a tremurat până pe final în privința salvării de la retrogradare. A terminat cu doar 5 puncte deasupra liniei. Managerul Jakob Michelsen trebuie să mai facă o minune cu resursele limitate pe care le are la dispoziție. Startul de campion nu e deloc dătător de speranțe. Ham-Kam e penultima, cu un punct obținut în 3 runde.

• Brann a câștigat ambele meciuri disputate sezonul trecut contra lui Ham-Kam, 2-0 și 2-1

• 27 de puncte a fost diferența dintre cele două formații în stagiunea trecută 

• Brann a câștigat toate cele 5 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Ham-Kam 

• 16.35 milioane de euro valorează lotul lui Brann. Cel al lui Ham-Kam e cotat la 7.30 milioane

• 22 de ocazii de gol/meci și-a creat Brann în acest sezon, cea mai ridicată medie din campionat. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Brann este @1.31.

-----------------------------------------------------------

Molde și Odds BK se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în Eliteserien, prima ligă a Norvegiei. Molde, de 5 ori campioană a Norvegiei, ultima dată în 2022, a cucerit sezonul trecut Cupa și va evolua în preliminariile Europa League. Echipa este pregătită în continuare de Erling Moe, în funcție din iarna lui 2018. Are la dispoziție un lot mult peste media competiției și o putere financiară care poate fi egalată doar de campioana Bodo-Glimt. Molde a început perfect campionatul, victorii pe linie în primele 3 runde și un golaveraj imaculat.

Odds e o prezență constantă pe prima scenă, aici din 2009, dar fără performanțe notabile. S-a clasat de două ori pe podium și a jucat o finală de Cupă. Stagiunea trecută a fost a doua cea mai slabă din momentul promovării, clasare pe locul 10. Conducerea a decis instalarea unui nou antrenor, în persoana lui Kenneth Dokken. Odds a strâns 4 puncte în primele 3 etape din actualul campionat.

• Molde are golaveraj 7-0 după primele 3 etape. Odds a marcat 4 goluri și a primit tot 4

• Molde a strălucit și în pregătirea noului sezon, o victorie 5-3 în amicalul contra campioanei Bodo-Glimt 

• Molde a câștigat cu 4-1 ultimul meci direct disputat contra lui Odds 

• În ultimele 7 meciuri directe disputate pe terenul lui Molde s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• 7.67 șuturi pe poartă/meci a expediat Molde în acest campionat, cea mai bună medie din Norvegia. 

Apelăm la funcția BetBuiler de pe Betano și obținem cota @1.47 din pariurile: victorie Molde și peste 1.5 goluri.

----------------------------------------------------------------

Dinamo Zagreb și NK Varazdin dispută astăzi, de la ora 18:00, o restanță din runda cu numărul 5 a primei ligi din Croația. Dinamo Zagreb a câștigat 24 dintre cele 32 de campionate organizate în Croația. Parcursul european, o primăvară în Conference League, a afectat rezultatele interne ale trupei pregătite de Sergej Jakirovic. Dinamo, deși are un lot mult peste al competitoarelor, ocupă poziția secundă. Are 5 puncte de recuperat față de Rijeka, dar cu meciul de astăzi restant. 

Varazdin ar trebui să fie victimă sigură în aceste condiții. Formația antrenată de Nikola Safaric nu are niciun obiectiv concret în finalul actualei stagiuni. Ocupă locul 7, cu 33 de puncte. Nu are emoții în privința retrogradării, dar nici nu mai poate obține un loc de cupă europeană.

• Dinamo Zagreb a câștigat ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu împotriva lui Varazdin

• Dinamo Zagreb are 2 fotbaliști pe podiumul golgeterilor din Croația. Brodic a marcat 11 goluri, iar Petkovic are 10 reușite stagionale 

• Până în ianuarie 2024, Fran Brodic a evoluat chiar pentru Varazdin

• 71 de milioane de euro valorează lotul lui Dinamo Zagreb. Cel al lui NK Varazdin este cotat la puțin peste 8 milioane.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Dinamo Zagreb este @1.20.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gateshead vs Aldershot
Pronostic:
Aldershot +2 Handicap European
Cota
1.38
Brann vs Ham Kam
Pronostic:
1
Cota
1.31
Molde vs Odds BK
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.47
Dinamo Zagreb vs Varazdin
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 3.19
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro