Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Real Madrid

Casa Pariurilor

MANCHESTER CITY - REAL MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Etihad Stadium”, Manchester City primeste vizita celor de la Real Madrid, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Champions League.

”Galacticii” sunt lideri in ierarhia din Spania, avand in acest moment numai putin de 8 puncte avans fata de rivala si ocupanta locului secund, FC Barcelona, cu 7 runde inaintea incheierii sezonului. Trupa lui Carlo Ancelotti trece printr-o forma excelenta, fiind fara infrangere in ultimele 15 meciuri disputate in toate competitiile. Cu o ”garnitura” modificata fata de partida tur cu Manchester City, din sferturile UEFA Champions League, Real Madrid a reusit sa se impuna la limita pe terenul celor de la Mallorca, scor 1-0, dupa o reusita fabuloasa a lui Aurelien Tchouameni.

cota2.ro

”Cetatenii” sunt neinvinsi de la inceputul lunii decembrie a anului precedent, bifand in aceasta perioada numai putin de 22 de victorii, respectiv 5 rezultate de egalitate. Trupa lui Guardiola a avut parte de un week-end perfect, asta deoarece au reusit sa se instaleze pe prima pozitie in Premier League dupa ce s-a impus cu 5-1 contra lui Luton, profitand astfel de esecurile surprinzatoare ale celor doua contracandidate, Arsenal si Liverpool. Ultima infrangere a celor de la Manchester City, pe propriul teren, dateaza din 12 noiembrie 2022, atunci cand pierdeau la ultima faza a meciului contra celor de la Brentford, scor 1-2. 

Partida tur dintre Real Madrid si Manchester City a fost una extrem de spectaculoasa, cu rasturnari de situatie si foarte multe oportunitati de a marca, incheiata in cele din urma la egalitate, scor 3-3. ”Cetatenii” sunt favoriti la calificare conform cotelor, acest lucru fiind determinat de avantajul terenului propriu si al suporterilor, dar si de faptul ca au castigat ultimele trei dueluri contra ”Los Blancos”, pe ”Etihad Stadium”, marcand in total numai putin de 10 goluri. Cele doua echipe s-au intalnit in semifinalele editiei precedente, iar elevii lui Guardiola au ajuns in ultimul act gratie succesului cu 4-0 de pe propria arena, asta dupa ce au remizat pe ”Bernabeu”, scor 1-1. 

Diseara ma astept la un nou festival de ocazii, multe reusite, dar si multe clinciuri, miza fiind una uriasa. Tehnicianul lui Manchester City se poate baza in aceasta seara pe Ake si Walker, jucatori care nu au evoluat saptamana trecuta din pricina accidentarilor, iar in primul 11 isi pot face aparitia si Ederson, respectiv De Bruyne, acestia fiind rezerve neutilizate in tur, deoarece s-a vehiculat ca nu ar fi in totalitate refacuti dupa accidentari. In tabara adversa, Ancelotti nu se poate baza pe Alaba si Courtois, jucatori care vor absenta tot sezonul, dar nici pe Tchouameni, acesta fiind suspendat dupa cartonasul galben incasat in tur, inca din primul minut de joc.

Phil Foden a marcat un gol absolut superb in mansa tur si ma astept ca astazi sa realizeze din nou un meci bun, mai ales ca a fost odihnit de Guardiola in jocul de campionat. Mijlocasul englez a cadrat 6 suturi in ultimele trei meciuri ca titular contra Realului, iar in acest sezon a inregistrat o medie de 1.37 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Foden are o medie de 3.34 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in partidele jucate pe ”Etihad Stadium”, in aceasta editie de campionat, bifand aproximativ 30 de ocazii in ultimele 7 partide. Phil are un sezon fantastic, iar pe langa mediile impresionante de suturi, a reusit sa puncteze de 21 de ori si sa ofere 10 pase decisive in 41 de meciuri pentru Manchester City.

Rodrygo este unul dintre cei mai importanti oameni ofensivi din tabara Realului, iar acest lucru l-am putut observa si in partida tur de la Madrid, atunci cand a si reusit sa marcheze. Atacantul brazilian a marcat de 4 ori in ultimele 3 meciuri ca titular pentru formatia lui Ancelotti, iar in acest sezon a reusit 15 goluri si 8 pase decisive in 41 de meciuri pentru ”Los Blancos”. Rodrygo are o medie de 3.44 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 1.60 suturi cadrate per 90 de minute de joc, in acest sezon. Mai mult decat atat, in ultimele 5 meciuri jucate in tricoul celor de la Real Madrid, acesta a reusit sa cadreze cel putin doua suturi.

Pontul meu pentru meciul Manchester City - Real Madrid este ”Phil Foden 1+ suturi pe poarta & Rodrygo 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.05, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”BetBuilder”.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Manchester City vs Real Madrid
Pronostic:
Phil Foden 1+ suturi pe poarta & Rodrygo 1+ suturi pe poarta
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro