Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 4.72

Superbet

Ne bucurăm din nou de o seară magică de UEFA Champions League! Ceea ce începuse săptămâna trecută, cu goluri multe în meciuri, a continuat marți seară! Am avut 11 goluri în cele 2 partide, răsturnări de scor și dramatism până aproape de final.

Acum avem o nouă rundă de partide cu potențial imens în zona de spectacol! Pentru Bayern - Arsenal și Man. City - Real Madrid am ales două pariuri la cote mari, care pot fi jucate și single oricând, iar cota totală este excelentă.

cota2.ro

La duelul dintre Bayern și Arsenal continuăm ceea ce am spus și săptămâna trecută. Este ireal de mare cota oferită pentru tot ceea ce înseamnă ceva pozitiv pentru Bayern Munchen. În tur am prins un X2 fără emoții, iar azi suntem tot cu ochii pe nemți.

Cu gândul la Liga Campionilor poate, Arsenal s-a clătinat, incredibil, în Premier League. ”Tunarii” au pierdut acasă cu Aston Villa, 0-2, și titlul pare că s-a dus din nou, asta chiar dacă sunt doar două puncte distanță de liderul City!

Dincolo, la Bayern e mai simplă ecuația: campionatul s-a dus de multă vreme, iar Liga Campionilor e singura soluție prin care Tuchel poate ieși pe plus din acest mandat la Bayern!

Dacă ne aruncăm privirea la super-duelul dintre Manchester City și Real Madrid, atunci n-ai cum să nu te aștepți la goluri și la o dominare a ”cetățenilor”. Asta pentru că ”am mai văzut filmul ăsta o dată”. După 1-1 în tur, City o pulveriza cu 4-0 pe Real anul trecut și mergea până la capăt, câștigând Liga Campionilor! Acum, după 3-3 în tur, calificarea e deschisă, dar City are atuurile ei pe teren propriu! Așa cum spunea și presa din Spania, Madridul va veni să joace cartea contraatacului! Ancelotti va propune o echipă compactă în defensivă, care cedează posesia, iar cheia va fi pe ieșirile lui Vinicius și Rodrygo, ghidați de Bellingham și de Kroos!

Sunt două meciuri care ne pot oferi și prelungiri, pentru că nimeni nu a arătat că este cu mult mai bun față de adversar, asta dacă există doritori de senzații și mai tari la pariuri!

Pentru duelul din Germania suntem convinși că Bayern va sărbători calificarea în semifinale, în timp ce la Manchester vedem o posesie covârșitoare pentru City, dar și o primă repriză cu semnul de egalitate pus pe ea.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern vs Arsenal
Pronostic:
Cine merge mai departe: Bayern
Cota
1.85
Manchester City vs Real Madrid
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.55
Cota finala: 4.72
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro