Ponturi Pariuri Tenis Alex De Minaur vs Arthur Fils

BETFAIR EXCHANGE

În așteptarea victoriei lui Garin, azi merg pe un single la o cotă care în opinia mea este mult prea mare pentru valoarea ei reală. Vedeți avancronica meciului Fils vs Alex De Minaur de la Barcelona. 

Alex De Minaur este un jucător Australian de 24 ani, aflat pe locul 11 ATP. El este un mare talent, care a reușit să intre în top 20 de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Totuși, el a reușit de-a lungul carierei să câștige 8 titluri ATP, toate pe hard, ultimul în anul acesta la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură.Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. Anul acesta a jucat bine, are titlu la Acapulco, finală la Rotterdam, sferturi la Monte Carlo și victorii cu Djokovic, Zverev, Tsitsipas, Ruud, Rublev ori Dimitrov. Aici a trecut de marele favorit al publicului, Rafael Nadal.

cota2.ro

Arthur Fils este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 36 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. El vine după un an senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si trei finale, la NextGen și la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. A început 2024 cu semifinale la Auckland, insa apoi a dezamăgit fiind pe un trend descendent, cu fluctuații mari în joc. Aici l-a bătut pe Altmaier.

Cred că bookmakerii au pus cotele in lumina meciului foarte bun făcut de Alex contra lui Nadal și diferența de valoare pe zgură nu este nici pe departe atât de mare. De Minaur nu este un zgurist, aceasta este cea mai slabă suprafață a sa, iar astăzi întâlnește un sportiv crescut pe această suprafață. Fils este un mare talent capabil de meciuri mari și se mobilizează bine din postura de outsider. Merg pe un h.a acoperit de francez.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alex De Minaur vs Arthur Fils
Pronostic:
Fils +3.5 game-uri
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 10.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro