Ponturi Pariuri Fotbal Olympique Marseille vs Benfica Lisabona

Casa Pariurilor

OLYMPIQUE MARSEILLE - BENFICA LISABONA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stade Velodrome”, Olympique Marseille primeste vizita celor de la Benfica Lisabona, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Europa League.

Formatia lui Jean-Louis Gasset trece printr-o forma destul de slaba, cu infrangeri pe linie in ultimele 5 meciuri disputate in toate competitiile. Marseille ocupa in prezent pozitia a 4-a in ierarhia din Franta, la doar trei puncte distanta de locurile care asigura prezenta in grupele UEFA Champions League, in sezonul viitor. ”Les Olympiens” sunt un adversar redutabil atunci cand evolueaza pe propriul teren, acestia bifand doar o singura infrangere in actualul sezon, 0-2 impotriva celor de la PSG. Mai mult decat atat, in ultimele 12 jocuri jucate in fata propriilor suporteri, ”OM” a reusit sa marcheze numai putin de 28 de goluri.

cota2.ro

Benfica ocupa pozitia secunda in campionatul din Portugalia, fiind la 7 puncte distanta de prima pozitie, cu 5 etape inaintea incheierii sezonului. ”Vulturii” vin dupa un succes la scor de forfeit contra celor de la Moreirense, meci in care tehnicianul Roger Schmidt a decis sa odihneasca cativa titulari in vederea returului de pe ”Velodrome”. Benfica a inregistrat doar doua victorii in ultimele 7 deplasari, ambele la limita, scor 1-0, bifand deasemenea si trei infrangeri, toate impotriva rivalilor de la Sporting Lisabona, respectiv FC Porto, jocuri in care au incasat numai putin de 9 goluri. 

Partida directa de pe ”Estadio Da Luz” s-a incheiat cu succesul portughezilor, scor 2-1, gratie reusitelor semnate de Rafa Silva (min. 16), respectiv Angel Di Maria (min. 52). Cele doua echipe s-au intalnit de mai multe ori in ultimii 30 de ani, fie in partide amicale, fie in confruntari din cupele europene, iar cei de la Marseille au reusit sa se impuna doar de doua ori, in timp ce Benfica a inregistrat numai putin de 4 victorii, iar doua dueluri s-au incheiat la egalitate. Ultimul meci direct de pe ”Velodrome”, disputat intr-o competitie europeana, dateaza din sezonul 2009/2010 al UEFA Europa League, atunci cand ”vulturii” castigau cu 2-1 in fata lui Marseille si se calificau in sferturile competitiei.

Unul dintre atu-urile fracezilor este atacantul Pierre-Emerick Aubameyang, jucator care a reusit sa puncteze si in jocul tur de la Lisabona. Gabonezul are o medie de 3.53 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in acest sezon, cea mai mare din lotul lui Marseille. Deasemenea, acesta ocupa primul loc si la capitolul ”suturi cadrate”, avand in acest sezon o medie impresionanta de 1.72 per 90 de minute de joc. Aubameyang trece printr-o forma foarte buna, iar in meciurile de pe ”Velodrome” s-a facut mereu remarcat. In ultimele 12 meciuri jucate pe acest stadion, atacantul lui Marseille si-a creat 40 de ocazii de gol si a cadrat numai putin de 25 de suturi.

Aubameyang ocupa locul 4 in clasamentul golgeterilor din Ligue 1, cu 12 reusite inregistrate in acest sezon. Mai mult decat atat, gabonezul este cel mai bun marcator din acest sezon de UEFA Europa League, cu 10 goluri marcate in 10 partide. ”Decarul” celor de la Marseille a punctat de 7 ori in ultimele 5 meciuri jucate de echipa sa pe propriul teren, acolo unde, in acest sezon, a inregistrat o medie de 0.94 goluri marcate per 90 de minute de joc. Aubameyang este principalul pericol pentru poarta ”vulturilor”, acesta fiind un jucator cu reale calitati in ceea ce priveste pozitionarea si finalizarea, dar si un atacant greu de tinut in marcaj, gratie vitezei pe care o dezvolta. 

Aubameyang are un CV extraordinar, cu meciuri jucate in tricoul unor echipe de top, precum Chelsea, FC Barcelona, Arsenal sau Borussia Dortmund. Acesta se afla la unul dintre cele mai bune sezoane din cariera, iar diseara ma astept sa-si treaca numele pe tabela de marcaj, avand in vedere cifrele sale din actualul sezon. Pe ”Velodrome” o sa fie o atmosfera ostila pentru formatia portugheza, care a demonstrat in acest sezon ca pe teren strain nu se descurca prea bine. Tinand cont de faptul ca Marseille a cedat o singura data pe teren propriu, in acest sezon, consider ca poate recupera cu usurinta ”handicapul” din tur si se poate califica in semifinalele competitiei.

Pontul meu pentru meciul Olympique Marseille - Benfica Lisabona este ”Pierre-Emerick Aubameyang marcheaza (inc. prelungiri)”, la o cota de 2.25, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Olympique Marseille vs Benfica Lisabona
Pronostic:
Pierre-Emerick Aubameyang marcheaza (inc. prelungiri)
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro