Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Liverpool

Superbet

După corecția suferită chiar pe Anfield, Liverpool încearcă o nouă minune în Europa, în returul cu Atalanta! Confruntarea de la Bergamo pleacă de la 3-0 pentru italieni, scor șoc înregistrat în prima manșă.

Acum mulți ani, la Istanbul, Liverpool întorcea alți italieni de la 0-3, pe cei de la AC Milan, în celebra finală din Liga Campionilor. Acum, ”cormoranii” au nevoie de o seară perfectă pentru a se califica în semifinalele Europa League.

cota2.ro

Mandatul de 9 ani al lui Jurgen Klopp la Liverpool pare, cel puțin la acest moment, că se închide cum nu se poate mai prost. Liverpool a pierdut cu Crystal Palace și a cedat prim-plan-ul spre titlu în Premier League, iar în aceeași săptămână și-a diminuat drastic șansele și de a câștiga un trofeu european, după eșecul cu Atalanta, 0-3.

  • Pentru că toată lumea se așteaptă la un asediu furibund al englezilor, cotele pentru un succes al oaspeților sunt extrem de mici, raportat la diferența de scor din tur;
  • Între 1,55 și 1,60 primește Liverpool la victorie, în timp ce bergamascii au cote între 4,75 și 5,10 pentru a se impune, din nou, în timp regulamentar.

La acest duel noi vom merge însă pe zona disciplinară, pentru că în mod sigur ”se va băga material” la fel ca în tur.

  • Pe Anfield s-au produs 23 de faulturi, iar 16 dintre ele au fost provocate de jucătorii Atalantei;
  • Gasperini n-ar avea niciun motiv să schimbe partitura agresivă a formației sale, mai ales că acest element, cumulat cu erorile din defensiva lui Liverpool, a dus la succesul clar din tur.

Până să joace returul cu Liverpool, Atalanta a făcut un pas greșit în Serie A. Doar 2-2 cu Verona, pe teren propriu, semn că efortul depus la Liverpool a fost unul imens. Atât fizic cât și psihic.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Liverpool
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Atalanta
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro