Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.50

UNIBET

Provence intalneste pe Mont de Marsan in cadrul etapei a 27-a a Diviziei D2 la rugby din Franta.

Ambele echipe sunt implicate in lupta pentru promovare. Provence este pe locul 2 la 8 puncte avans fata de oaspetii lor de azi, care sunt pe locul 4. Primele 6 echipe intra in play-off-ul pentru promovare, din care primele doua echipe se califica direct in semifinale.

cota2.ro

Provence a castigat toate meciurile de pe teren propriu in acest sezon, cu exceptia unuia singur, care s-a incheiat egal. Mont de Marsan a pierdut toate meciurile din deplasare, cu exceptia a trei meciuri castigate la echipele de pe ultimele locuri.

Marseille joaca returul cu Benfica din cadrul sferturilor de finala ale Europa League, pornind de la scorul de 2-1 pentru portughezi.

Golul lui Aubameyang din repriza a doua de la Lisabona a adus-o pe Marseille inapoi in cartile calificarii, si acum francezii sunt chiar favoriti sa mearga mai departe. In prima mansa echipele au fost cam egale in ceea ce privesc cifrele statistice ale meciului. Apararea lui Marseille pare sa faca diferenta intre cele doua echipe. Marseille este pe locul 2 in Ligue 1 in ceea ce privesc cifrele statistice din aparare. Benfica a permis 15.7 ocazii mari de gol in faza grupelor din Liga Campionilor, cele mai multe din competitie. Aceste probleme au continuat in Europa League, in meciul cu Toulouse, iar Marseille sunt foarte buni la jocul pe contre. Recent i-au demolat pe Villarreal acasa si ma astept sa faca un meci bun si acum. 

West Ham intalneste pe Bayer Leverkusen in returul sferturilor Europa League, incercand sa recupereze deficitul de doua goluri din tur (0-2).

Bayer Leverkusen a castigat in weekend primul ei titlu in Bundesliga cu un 5-0 emfatic impotriva lui Werder Bremen. Acum, campionii germani vor sa faca o tripla, cu victorii in Europa League si Cupa Germaniei.

In meciul tur, Leverkusen a fost clar echipa mai buna (xG 2.3-0.2) in fata unei echipe West Ham destul de pasive.

Acum situatia impune o schimbare de tactica, si Ciocanarii vor trebui sa se deschida si sa isi asume riscuri, avand doua goluri de recuperat.

La West Ham, Paqueta si Emerson sunt suspendati. Gazdele au avut probleme in aparare intreg sezonul in Premier League, si la felul cum joaca Leverkusen pe contraatac, va fi greu pentru englezi sa-i blocheze pe campionii germani. Ciocanarii sunt pe locul 16 la numarul de xG permise pe meci, penultimii la intrarile in careu permise si sunt pe locul patru la numarul de suturi trase la poarta lor.

Cred ca Leverkusen nu numai ca nu va pierde acest meci, dar chiar poate sa castige.

Atalanta joaca pe teren propriu cu Liverpool o calificare la care nu multi sperau inaintea primei manse, si acum pornesc in acest meci cu un avantaj uluitor: 3-0.

Liverpool are acum de recuperat un 0-3 in deplasare, si mai este implicata si in cursa pentru titlu in Premier League.

Atalanta fiind la adapostul unui asemenea avantaj, s-ar putea sa fie mai pasiva, dar chiar si asa, are una dintre cele mai bune aparari din Italia, permitand numai 0.91 xG per meci.

Daca italienii vor opta pentru o abordare mai pasiva a acestui meci, acest fapt va lasa usa deschisa pentru Liverpool ca sa suteze la poarta si sa-si creeze ocazii.

Ma bazez pe faptul ca Liverpool, chiar daca renunta la Europa League, macar va incerca sa-si salveze ceva din blazonul sifonat si macar sa nu piarda si acest meci.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Provence vs Mont de Marsan
Pronostic:
1
Cota
1.20
Marseille vs Benfica
Pronostic:
1X
Cota
1.40
West Ham vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
X2
Cota
1.24
Atalanta vs Liverpool
Pronostic:
X2
Cota
1.20
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro