Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

Adelaide Crows intalneste pe Essendon Bombers in cadrul etapei a 6-a din campionatul de Fotbal Australian.

Dupa patru infrangeri consecutive, Adelaide a schimbat strategia de joc saptamana trecuta si a invins intr-o deplasare foarte grea pe Carlton, la Melbourne, cu 100-98. Carlton avea patru victorii din patru meciuri si Adelaide pornea ca outsider la cota 3.70.

cota2.ro

Ce a facut antrenorul lui Adelaide, printre altele a schimbat pozitiile in teren ale unor jucatori, a facut modificari la stilul de joc, si rezultatul s-a vazut imediat.

Acum Adelaide are ocazia sa se redreseze si acesta este un meci pe care trebuie sa-l castige.

Antrenorul le-a fixat ca barem sa continue cu aplombul si forma din victoria de saptamana trecuta.

Echipa are moralul ridicat, aplica sistemul de joc asa cum vrea antrenorul si toti jucatorii sunt motivati sa continue pe acest drum.

Essendon este o echipa de mijlocul clasamentului, fara cine stie ce veleitati.

Parramatta Eels si Dolphins se intalnesc in cadrul etapei a 7-a a campionatului de rugby league. Eels este din Sydney, iar Dolphins este din Brisbane, dar se joaca pe teren neutru la Darwin, ca parte din programul de dezvoltare al acestui sport, program prin intermediul caruia sunt programate meciuri in locatii care nu au echipe in liga, si totodata sa dea posibilitatea fanilor din zonele respective sa vada un astfel de meci pe viu.

Dupa ce au pierdut trei din primele cinci meciuri, Tiparii se pare ca si-au gasit ritmul in etapa trecuta si i-au batut pe Cowboys, care erau in top 3, cu 27-20.

Eels au avut probleme in a-l inlocui pe Mitch Moses, accidentat, dar acum s-a vazut ca Daejarn Asi este potrivit in acel rol si a avut un aport mare in victoria contra Cowboy-ilor.

Eels a mai jucat pe acest stadion in Darwin si conditiile fiind deci familiare lor, se spera ca vor obtine a doua victorie consecutiva, ei castigand sase din cele noua meciuri jucate acolo in ultimii ani.

Delfinii sunt pur si simplu decimati de accidentari si suspendari, iar pentru acest meci situatia este si mai grea, deoarece vedeta lor, Hamiso Tabuai-Fidow, lipseste datorita unei accidentari.

Si ca si cand nu era de ajuns, Anthony Milford a fost suspendat doua etape pentru contact periculos in joc. Se poate spune ca Delfinii trebuie sa arunce in joc rezervele rezervelor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Adelaide Crows vs Essendon Bombers
Pronostic:
1
Cota
1.42
Parramatta Eels vs Dolphins
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 1.96
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro