Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.68

GetsBet

Minaur are șansa de a ajunge din nou într-o finală europeană după doi ani de zile. Drumul maramureșenilor trece prin Islanda, adversara din penultimul act al EHF European Cup fiind Valur Reykjavik, o echipă care a învins pe Steaua București în turul anterior. Cu un stil de joc în mare viteză, Valur a reușit să treacă de Steaua după o „dublă” victorie, 36-35 și 36-30. Așa cum arată rezultatele, islandezii au probleme în defensivă, au primit în total 65 de goluri de la o formație aflată în lupta pentru evitarea barajului de menținere în prima ligă din România. Atacul merge bine, tinerii de la Valur au avut o medie de 32 de goluri marcate în sezonul regular din Islanda, iar în play-off au înscris de 77 de ori în cele două meciuri disputate.

Minaur alternează meciurile bune cu cele mai puțin bune pe teren străin. Apărarea n-a fost punctul forte când au jucat în deplasare, au primit 30 de goluri de la ”U” Cluj, formație care probabil va retrograda din Liga Națională, și a avut probleme în deplasările europene, cu Bregenz și Dinamo Pancevo, meciuri pe care le-a și pierdut de altfel.Voi miza pe over 62.5 goluri@1.53

cota2.ro

Hamburg și Gummersbach, două din echipele de mare tradiție din handbalul german, se vor afla duminică față în față într-un meci din etapa a 29-a a Bundesligii. Se anunță un meci extrem de atractiv, având în vedere forma recentă a celor două echipe.

Hamburg are un moral foarte ridicat, dacă aruncăm o privire peste rezultatele recente. Bitter și compania au ajuns până pe locul 9 după un șir de cinci victorii și un egal, toate cu echipe tari ale campionatului: Goppingen, Lowen, Wetzlar, Melsungen, Hannover și Kiel. Iar pentru a avea o imagine mai clară, Lowen, Hannover și Kiel reprezintă Germania în cupele europene, iar Melsungen a jucat recent finala Cupei Germaniei. 

Gummersbach e pe 6 în campionat, are și ea 4 victorii la rând, dar printre „victime” se află doar echipe din a doua parte a clasamentului, înclusiv ultimele două. Așadar, chiar dacă pe formă Gummersbach arată bine, s-ar putea ca imaginea creată în ultima vreme să fie puțin falsă.

• Doar două victorii are Gummersbach pe terenul lui Hamburg: 30-27 în 2003 și 39-31 în 2010, într-o perioadă în care ambele echipe contau inclusiv pe scena europeană

• Hamburg are 8 meciuri fără înfrângere pe teren propriu în fața lui Gummersbach: 7 victorii și un egal

Mizez pe victorie Hamburg@1.75.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Valur vs Minaur Baia Mare
Pronostic:
Peste 62.5 goluri
Cota
1.53
Hamburg vs Gummersbach
Pronostic:
1
Cota
1.75
Cota finala: 2.68
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro