Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.18

Superbet

Blues intalneste pe Brumbies in cadrul etapei a 9-a din competitia Super Rugby (echivalentul Cupei Campionilor in Europa).

Blues este din Auckland, iar Brumbies este din Canberra.

cota2.ro

Ambele echipe au multi internationali in componenta lor, All Blacks (Noua Zeelanda) si respectiv Wallabies (Australia), si sunt vecine in clasament cu acelasi numar de puncte, pe locurile 2 si respectiv 3.

A propos, “wallaby” este o specie de cangur de marime medie.

Blues au fost nemilosi in ultimii ani cu echipele australiene pe stadionul lor si al nationalei neo zeelandeze, Eden Park. Astfel, au castigat ultimele 10 meciuri cu o medie de 26 de puncte.

Pe langa faptul ca oricum echipa este puternica, le mai revin alti trei jucatori in urma unor accidentari, printre care vedeta All Blacks Mark Telea.

Dupa cum a spus si antrenorul lui Brumbies (cai salbatici australieni), in mod traditional, cel mai greu meci al sezonului este cand joci pe Eden Park.

Lions joaca cu Leinster in runda a 14-a din cadrul competitiei United Rugby Championship.

Lions este din Johannesburg, iar Leinster este din Dublin.

La ambele echipe sunt internationali in componenta lor, dar ce este de remarcat la echipa irlandeza, este faptul ca are un lot formidabil. Prima echipa se poate usor confunda cu nationala Irlandei, iar echipa a doua nu este departe deloc ca valoare.

Leii practica un rugby expansiv, alert, si meciurile lor de pe teren propriu tind sa aiba multe puncte, mai ales cand si echipa vizitatoare practica un joc similar, ceea ce este si cazul lui Leinster.

Cand s-au intalnit pe acest stadion anul trecut, scorul a fost 36-39, de aceea aleg un total mare (alternativ) pentru acest bilet.

Bulls primeste vizita lui Munster in etapa a 14-a din cadrul competitiei United Rugby Championship.

Bulls este din Pretoria, iar Munster este din Cork, Irlanda.

Aceste doua echipe sunt pe locurile 3 si respectiv 4 in clasament, si ambele au multi internationali in componenta lor.

Si meciurile Taurilor de pe teren propriu au multe puncte, iar ultima intalnire directa intre aceste echipe pe stadionul Loftus Versfeld din Pretoria s-a incheiat cu scorul de 29-24.

Echipele sud africane in general practica un rugby ofensiv, alert, si cand intalnesc adversari care abordeaza un stil asemanator, ies meciuri frumoase cu scoruri mari.

Conditiile de joc fiind perfecte pe stadionul din Pretoria, voi alege un total de puncte, dar o optiune alternativa mai mica pentru biletul nostru.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Auckland Blues vs Brumbies
Pronostic:
1
Cota
1.28
Lions vs Leinster
Pronostic:
Peste 50.5 puncte
Cota
1.33
Bulls vs Munster
Pronostic:
Peste 44.5 puncte
Cota
1.28
Cota finala: 2.18
Profit: 5.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro