Ponturi Pariuri Tenis Christian Garin vs Taylor Fritz

BETFAIR EXCHANGE

Hai sa continuăm perioada excelentă cu o propunere de la Munchen, acolo unde am găsit o nouă cota valoroasă pe care să o bifăm. Aveți mai jos avancronica meciului Garin - Fritz.

Zgurist tipic, fost număr 17 mondial și câștigator a 5 turnee ATP, Christian Garin a trecut printr-o perioadă mai puțin fastă a carierei în ultimul an și a ieșit in mod surprinzător din top 100. Chilianul s-a confruntat cu ceva probleme în ceea ce privește motivația, însă în debutul acestui an pare că le-a depășit, iar rezultatele lui s-au îmbunătățit considerabil. Garin vine aici după semifinale la Estoril unde a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv în semifinale, iar în ultimele zile a înregistrat victorii cu jucători de top pe zgură, precum Fils, Borges si mai ales Zverev, pe care l-a învins destul de ușor spre uimirea publicului german. Deși este crescut pe zgură, el servește foarte bine, având multe puncte ușoare câștigate.

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 15 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 6 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, iar aici a trecut de Moro Canas și Draper.

Trebuie menționat încă din start ca Taylor Fritz este un jucător de top, însă nu este un zgurist, nu a câștigat niciun titlu în carieră pe această suprafață, iar atunci când schimburile se prelungesc șansele să câștige punctele scad. El a avut mare noroc contra lui Draper pe care l-a învins deși în tot meciul a avut o singura minge de break, fata de 7 ale adversarului. Garin este cu moralul la maxim după ce l-a eliminat pe Zverev și se simte excelent la Munchen, fiind campion aici în 2019. Merg pe underdog la o cotă excelentă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Christian Garin vs Taylor Fritz
Pronostic:
Victorie Garin
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro