Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Chelsea

BETANO

MANCHESTER CITY - CHELSEA

In aceasta seara, de la ora 19:15, pe ”Wembley Stadium”, Manchester City si Chelsea se intalnesc intalnesc in prima semifinala din FA Cup.

Manchester City vine dupa o eliminare dramatica din UEFA Champions League, contra celor de la Real Madrid, meci decis in urma loviturilor de departajare. ”Cetatenii” au castigat trofeul in sezonul trecut dupa o finala cu rivala Manchester United, iar o reeditare a acestei finale este foarte probabila, daca cei de la City se califica in ultimul act, asta deoarece in cealalta semifinala, Manchester United o intalneste pe Coventry, formatie aflata pe locul 8 in Championship. Manchester City e lider in Premier League, dupa ce saptamana trecuta a profitat de esecurile celor doua contra-canditate la trofeu, Arsenal si Liverpool.

cota2.ro

Chelsea trece printr-o forma foarte buna, cu 8 meciuri fara infrangere, in care ofensiva chiar a aratat excelent, in special in ultimul joc de campionat contra lui Everton, castigat de ”albastri” cu scorul de 6-0. Chelsea a marcat cel putin doua goluri in ultimele 8 partide, insa in 7 dintre ele au si reusit sa incaseze cel putin doua, dovada ca defensiva este destul de nesigura, in special atunci cand evolueaza pe teren strain, acolo unde au primit gol in ultimele 14 partide. Ultima victorie a lui Chelsea impotriva celor de la Manchester City dateaza din 29 mai 2021, atunci cand londonezii se impuneau cu 1-0 pe ”Dragao”, in finala UEFA Champions League.

In ultimele doua meciuri directe am avut parte de doua remize: 4-4 pe ”Stamford Bridge” si 1-1 pe ”Etihad Stadium”. ”Cetatenii” sunt neinvinsi in ultimele 8 partide directe, iar in aceasta semifinala pornesc din nou cu prima sansa, insa ma astept la un meci dificil, tinand cont de oboseala acumulata in ultima perioada, cu meciuri din trei in trei zile, dar si de forma buna in care se prezinta trupa lui Pochettino. Conform presei din Anglia, Enzo Fernandez, Disasi si Sterling vor reveni in primul 11, dupa ce au absentat in jocul cu Everton. In tabara adversa, Haaland, De Bruyne si Akanji sunt incerti, iar Guardiola a declarat ca e posibil ca unii dintre ei sa lipseasca, invocand probleme de sanatate si oboseala.

In aceste conditii mi-am indreptat atentia catre un jucator cu profil ceva mai defensiv, insa care este capabil sa-si creeze macar o singura ocazie de gol. Este vorba de Moises Caideco, mijlocasul defensiv ecuadorian, care si-a creat numai putin de 5 ocazii de gol in ultimele 6 meciuri. Jucatorul venit de la Brighton a bifat o ocazie de gol la acel 4-4 inregistrat intre Chelsea si Manchester City, pe ”Stamford Bridge” si personal cred ca sunt sanse ca el sa inregistreze si azi o ocazie, mai ales daca formatia sa o sa beneficieze de faze fixe, el fiind un jucator redutabil in duelurile aeriene

Moises Caicedo este un jucator care tine foarte mult de minge, intercepteaza foarte multe mingi si intra deseori in duelurile cu adversarii directi, faultand destul de des meci de meci. Caicedo ajunge des in apropierea careului advers de 16 metri si de multe ori sta pe respingere, cautand suturile de la distanta. Manchester City este o echipa care permite ocazii adversarilor in meciurile de pe teren strain si consider ca Chelsea o sa-si creeze azi ceva ocazii, mai ales daca o sa avem parte de un meci deschis, in care golurile o sa apara inca din prima parte. 

Cota propusa de cei de la Betano pentru un sut al mijlocasului ecuadorian este de 4.15, enorma din punctul meu de vedere si extrem de valoroasa, tinand cont ca la alte case de pariuri o regasim la valoarea de 2.00. 

Pontul meu pentru meciul Manchester City - Chelsea este ”Moises Caicedo 1+ suturi”, la o cota de 4.15, disponibila pe Betano, in sectiunea ”Speciale Jucatori”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Chelsea
Pronostic:
Moises Caicedo 1+ suturi
Cota
4.15
Cota finala: 4.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro