Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Barcelona

BETANO

Real Madrid - Barcelona se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 32-a din La Liga. Un nou episod de El Clasico pe care marile rivale din Spania îl abordează în momente total diferite.

Real Madrid vine după o calificare spectaculoasă și dramatică în semifinalele Ligii Campionilor, la penalty-uri, contra lui City, în timp ce Barcelona a părăsit competiția, eliminată fiind de PSG.

cota2.ro

În campionat, lucrurile stau tot în favoarea Realului, dar Barcelona își joacă ultima carte pentru lupta la titlu. Înaintea confruntării directe, Real ocupă primul loc, cu 78 de puncte, în timp ce Barcelona se află pe locul secund, cu 70 de puncte.

  • Așadar, o diferență de 8 puncte între cele două rivale, iar orice alt rezultat în afară de victoria Barcelonei o va face pe Real, în mare proporție, drept noua campioană a Spaniei.

Vorbind despre un El Clasico, semnul pentru finalul duelului nu va fi niciodată unul destul de clar, deși ”galacticii” sunt favoriți la casele de pariuri. Ținând cont că Barca se va agăța de acest meci ca de o ultimă șansă de a-și mai salva sezonul, care ar putea să fie ultimul cu Xavi antrenor, ne închipuim că trupa blaugrana va veni suficient de montată pentru confruntarea de pe Santiago Bernabeu.

Pentru partida de azi noi vom merge tot în zona pariurilor speciale, acolo unde vom obține o cotă excelentă cu ajutorul celor de la Real Madrid.

  • 15 faulturi a făcut Real Madrid la ultimul duel cu Barcelona din campionat, succes cu 2-1 în deplasare;
  • 11 faulturi a avut Real Madrid la ultimul meci de pe teren propriu, remiza spectaculoasă cu City, 3-3;
  • 9,2 faulturi / meci este media lui Real Madrid de pe teren propriu în confruntările din acest sezon de la Liga, dar meciul cu Barcelona intră în categoria duelurilor speciale, unde intensitatea și agresivitatea sunt la cote înalte.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Real Madrid
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro