Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Inter Milano

BETFAIR SPORTSBOOK

AC MILAN - INTER MILANO

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”San Siro”, AC Milan primeste vizita celor de la Inter Milano, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 33, din Serie A. 

”Diavolii” trec printr-o perioada destul de dificila, avand in vedere ca saptamana trecuta au parasit destul de rusinos UEFA Europa League, fiind eliminati de AS Roma in sferturile competitiei, cu scorul general de 3-1. Formatia lui Stefano Pioli a parasit destul de devreme si Cupa Italiei, iar in acest final de sezon nu mai poate spera decat la pozitia a doua. AC Milan are o serie impresionanta de 10 meciuri fara infrangere, pe teren propriu, in competitia interna, bifand numai putin de 8 victorii si 2 rezultate de egalitate. 

cota2.ro

Inter Milano se poate incorona campioana in aceasta seara, chiar in fata marii rivale, asta cu conditia sa obtina toate punctele. Acest lucru nu pare greu de realizat in conditiile in care s-au impus in ultimele 5 meciuri directe, marcand de 12 ori si incasand doar un singur gol. Trupa lui Inzaghi are o singura infrangere in actuala stagiune, in care a inregistrat 26 de victorii si 5 rezultate de egalitate. Deasemenea, acestia detin cea mai buna ofensiva si cea mai buna defensiva din campionat, cu 77 de goluri marcate si 17 goluri primite, in 32 de meciuri.

Partidele directe dintre cele doua formatii au fost mereu dure, dovada si faptul ca in ultimele trei jocuri s-au comis aproximativ 100 de faulturi. Partida de astazi o sa fie la fel de intensa, mai ales ca un eventual succes al celor de la Inter ar insemna si triumful in competitia interna, lucru pe care fanii ”diavolilor” nu si-l doresc sa-l vada in aceasta runda. Partida o sa fie condusa de Andrea Colombo, arbitrul cu a doua cea mai mare medie de cartonase galbene acordate in acest sezon de Serie A si care, in cele 14 jocuri arbitrate, a dictat, in medie, aproximativ 24.36 faulturi per meci. 

Theo Hernandez, fundasul stanga al celor de la AC Milan, este un jucator care urca foarte mult in ofensiva si deseori isi lasa postul descoperit. Francezul are o medie de 1.18 faulturi comise per meci, in acest sezon de Serie A, a patra cea mai mare din lotul ”diavolilor”. Hernandez a comis cel putin un fault in 12 din ultimele 14 meciuri ca titular, in competitia interna, iar in ultimele trei meciuri contra celor de la Inter a comis cel putin doua faulturi. Ma astept ca si azi sa comita cel putin un fault, mai ales ca in zona sa de actiune activeaza Thuram, Darmian si Barella, jucatori care impreuna au o medie de 2.53 faulturi suferite, in acest sezon de Serie A. 

Hakan Calhanoglu, jucator cu patru sezoane in tricoul celor de la AC Milan, a devenit ”persona non grata” per ”San Siro” dupa ce in 2021 a semnat cu marea rivala, Inter Milano. Mijlocasul turc trece printr-o forma foarte buna, cu multe evolutii excelente, in special in ultimele doua jocuri cand, pe langa faptul ca a marcat, a fost desemnat si ”omul meciului”. Calhanoglu este un jucator care faulteaza mult la mijlocul terenului, acesta avand in acest moment a doua cea mai mare medie de faulturi comise per meci, din lotul lui Inter (1.43). Hakan a comis numai putin de 17 faulturi in ultimele 6 meciuri contra celor de la AC Milan, bifand cel putin unul in fiecare dintre aceste jocuri. 

Nicolo Barella a bifat un nou sezon excelent in tricoul lui Inter Milano, acesta fiind un jucator de baza al formatiei, inca de la transferul sau de la Cagliari, din 2020. Barella este un jucator care intra in multe dueluri la nivelul gazonului, iar de multe ori comite fault, tinand cont de fizicul sau. Nicolo are o medie de 1.01 faulturi comise per 90 de minute de joc, in acest sezon, iar in 5 din ultimele 6 dueluri contra celor de la AC Milan, a comis cel putin un fault. Mai mult decat atat, acesta a faultat de cel putin doua ori in ultimele trei meciuri contra ”diavolilor”, deznodamant pe care-l astept si azi, tinand cont ca in zona sa de actiune sunt multi adversari cu viteza, precum Hernandez sau Leao.

Pontul meu pentru meciul AC Milan - Inter Milano este ”Theo Hernandez 1+ faulturi comise & Hakan Calhanoglu 1+ faulturi comise & Nicolo Barella 1+ faulturi comise”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AC Milan vs Inter Milano
Pronostic:
Theo Hernandez 1+ faulturi comise & Hakan Calhanoglu 1+ faulturi comise & Nicolo Barella 1+ faulturi comise
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro