Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Mallorca

Superbet

Sevilla și Mallorca se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care trage cortina peste runda cu numărul 32 din La Liga. Pentru oaspeți duelul a devenit cu atât mai important cu cât echipele aflate pe locuri retrogradabile n-au reușit să câștige, iar un succes azi ar ușura situația în ceea ce privește menținerea în prima ligă.

Ambele formații au parte de un sezon catastrofal, cu Sevilla fiind pe locul 14, cu 34 de puncte, în timp ce Mallorca e pe 16, cu 31 de puncte.

cota2.ro

  • Cadiz, echipă aflată pe locul 18 (retrogradabil), are 25 de puncte după 32 de etape! Granada (18) și Almeria (14) sunt ca și retrogradate în liga secundă.

Astfel, cu 6 etape înainte de final (după duelul de azi), Sevilla și Mallorca pot lua o gură serioasă de oxigen în cazul în care vor câștiga meciul direct. Dacă andaluzii vor face asta, atunci vor ajunge la 37 de puncte și vor avea 12 puncte în fața lui Cadiz. Dacă Mallorca se impune, o egalează pe Sevilla, la 34 de puncte, iar ambele formații vor fi la 9 puncte deasupra primului loc retrogradabil.

  • Înaintea duelului direct, Sevilla a câștigat pe terenul lui Las Palmas, 2-0, asta după ce, anterior, mai bifase o victorie esențială, în deplasarea de la Getafe, 1-0;
  • De cealaltă parte, Mallorca a pierdut finala Cupei Spaniei cu Bilbao, iar apoi nu s-a regăsit nici în campionat, eșec la limită contra lui Real Madrid, 0-1. De altfel, Mallorca are doar un succes în ultimele 5 etape, în fața Granadei, 1-0.

Pentru pariul nostru de azi rămânem în zona disciplinară, asta pentru că Mallorca este una dintre cele mai agresive echipe din Europa.

Cu 15,4 faulturi în medie pe meci, Mallorca ocupă locul 4 în topul echipelor care faultează cel mai mult în TOP 5 campionate din lume. Dacă ne uităm la meciurile din deplasare, atunci media de faulturi e și mai mare pentru Mallorca: 15,8!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sevilla vs Mallorca
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi Mallorca
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro