Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.46

PUBLICWIN

Ziua de marți este destinată meciurilor din etape intermediare sau, după caz, partidelor de cupă! Avem derby londonez în Premier League, unde Arsenal o primește pe Chelsea, un meci cu importanță imensă în lupta la titlu, dar avem și două dueluri esențiale în SuperLigă din lupta pentru evitarea retrogradării.

Vor fi trei meciuri pe biletul de azi, asta pentru că am aruncat o privire și în Belgia, acolo unde se joacă în grupa pentru stabilirea reprezentantei din Conference League.

cota2.ro

Am ales duelurile Arsenal - Chelsea, Botoșani - Dinamo București și Westerlo - Leuven, iar două dintre partide au un numitor comun: oaspeții! Avem trei pariuri, o cotă totală de 3,46 și o atenție sporită pe un solist și pe două duble de siguranță.

În Premier League suntem concentrați pe 1 solist, asta pentru că Arsenal n-are voie să piardă derby-ul cu Chelsea, dacă vrea să mai spere la titlu în acest final și-așa tensionat din Anglia.

În acest moment, Arsenal e prima, cu 74 de puncte, la egalitate cu Liverpool, dar ambele formații au un meci în plus față de Manchester City, echipă care n-a jucat în campionat pentru că a avut meci de Cupă, cu Chelsea, pe care l-a și câștigat. Astfel, ”tunarii” pot pune un avantaj psihologic de 4 puncte între ei și elevii lui Guardiola, chiar dacă vor avea două meciuri în plus disputate până va evolua și City.

Mai apoi, mergem în SuperLigă, acolo unde Botoșani și Dinamo au un meci uriaș pentru supraviețuire! După 5 meciuri, Botoșani e pe 15, loc retrogradabil direct, cu 18 puncte, în timp ce Dinamo e o poziție mai sus, pe 14, loc de baraj, cu 20 de puncte. Concret, dacă Dinamo câștigă, Botoșaniul e condamnată la retrogradare, în mare măsură. Un succes al gazdelor ar dinamita cu adevărat lupta din subsol, unde 5 echipe sunt despărțite de doar 3 puncte.

Pentru al 3-lea meci de pe bilet suntem în Belgia, în grupa pentru Conference League, și vom fi cu ochii tot pe oaspeți în duelul dintre Westerlo și Leuven.

Oaspeții sunt neînvinși de 3 etape, ba chiar vin după două succese la rând, în timp ce Westerlo e la pământ, cu 4 meciuri la rând fără succes, semnalând puternic faptul că nu e interesată de o luptă unde oricum n-are șanse decât teoretice.

Leuven are 22 de puncte, cu 11 sub Gent, echipă care conduce această grupă de Conference.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
1
Cota
1.47
Botoșani vs Dinamo
Pronostic:
X2
Cota
1.52
Westerlo vs Leuven
Pronostic:
X2
Cota
1.55
Cota finala: 3.46
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro