Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

Superbet

Colchester United și Doncaster Rovers se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 38 din League Two. Colchester United evoluează de 8 ani în League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Angliei. Cea mai bună clasare a fost cea din 2021, când a încheiat pe 6. De atunci a urmat un declin constant. În actuala stagiune se vor salva la limită de la retrogradare. Cu două meciuri rămase de disputat sunt primii deasupra liniei, cu 3 puncte avans față de Sutton. 

Cu Grant McCann pe bancă, Doncaster speră la revenirea în League One. E cea mai în formă formație din campionat, iar cu o victorie astăzi ar urca pe un loc confortabil de play-off. Managerul nord-irlandez are la dispoziție întreg lotul, în frunte cu golgeterul Joe Ironside, aflat la cel mai bun sezon al carierei, cu 18 goluri și 5 pase decisive. 

cota2.ro

• Joe Ironside a marcat 4 goluri în ultimele 3 meciuri de campionat pentru Doncaster

• Doncaster a învins-o pe Colchester în meciul din turul campionatului, scor 3-1

• a fost o dominare totală a lui Doncaster: 56% posesie, 19 ocazii de gol, 8 șuturi pe poartă și 8 cornere.

• Doncaster are 9 victorii consecutive în campionat.

Apelăm la funcția Bet Builder de pe Superbet și obținem cota 1.50 din pariurile Doncaster câștigă sau face un egal și Doncaster marchează peste 0.5 goluri @1.50. 

------------------------------

Club America și Pachuca dispută la noapte, de la ora 5:15, turul semifinalei din CONCACAF Champions League. Club America, de 14 ori campioană a Mexicului, caută al 8 trofeu continental. Ultima dată a cucerit Liga Campionilor CONCACAF în sezonul 2015/2016. Pentru asta au investit bani grei în transferuri, peste 24 de milioane de euro în ultimele două perioade de mercato. Formația antrenată de Andre Jardine are un sezon excelent. E prima în campionat, calificată matematic în play-off. În Liga Campionilor și-a spulberat toate adversarele. În sferturi a trecut de americanii de la New England, scor general 9-2. 

Pachuca e altă reprezentantă de top a fotbalului mexican. Are 7 titluri naționale în palmares și 5 trofee ale Ligii Campionilor CONCACAF, cel mai recent în sezonul 2016/2017. Și la formația pregătită de Guillermo Almada s-au rulat sume importante, doar că în sens contrar. Pachuca a vândut fotbaliști de 38 de milioane de euro. În ciuda acestui lucru, rezultatele au rămas bune. Ocupă locul 6 în campionatul din Mexic, poziție de play-off. În Liga Campionilor a făcut show, 6-0 cu Philadelphia în optimi și 7-1 cu Herediano în sferturi.

• ultimele 10 meciuri directe au înverzit pariul GG sau 3+

• în ultimele 5 dispute s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• Club America a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în anul 2024

• Salomon Rondon, atacantul lui Pachuca, este golgeterul actualei ediții din Liga Campionilor CONCACAF. A marcat 7 goluri

• Club America are 3 fotbaliști în top 10 golgeteri ai competiției: Alex Zendejas (4 goluri), Julian Quinones (3) și Henry Martin (3).

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.38. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Colchester vs Doncaster
Pronostic:
X2 & Doncaster marchează
Cota
1.50
Club America vs Pachuca
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.07
Profit: 7.49
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro